"Мілан" – лідер, але "Інтер" залишається фаворитом чемпіонату Італії

"Ювентус" фінішує четвертим

Дев'ятирічна гегемонія "Ювентуса" в італійській серії "А" закінчується. Туринці не мають цього року сил і бажання вибороти перше місце. Вони так само максимально, як і кілька років тому, завантажені в єврокубках. Так само широко представлені в різноманітних збірних. І от виявляють, що бензин закінчився й цього разу не буде все, як колись. Максимум "Ювентуса" 2020/21 – третє місце. Та й те не факт. Думаю, цьогоріч туринці будуть четвертими.

Мій фаворит на скудетто – "Інтер". Це гарно підібрана команда з класними виконавцями, які перебувають на піку своїх можливостей, амбіційним тренером і відсутністю євронавантажень. Тому їхня серія із семи перемог поспіль у чемпіонаті – далеко не випадковість.

За другу сходинку поборються "Мілан" і "Аталанта". Команда Піолі несподівано для багатьох захопила лідерство в чемпіонаті. Прихід Ібрагімовича додав молодому колективу впевненості. Однак "Мілану" може бракувати сил, аби довести справу до здобуття "скудетто".

"Аталанта" – найкраща в тактичному плані команда Італії, а, можливо, і Європи. Вони виглядають навіть гнучкішими за "Ліверпуль"

"Аталанта" – найкраща в тактичному плані команда Італії, а, можливо, і Європи. Вони виглядають навіть гнучкішими за "Ліверпуль", приємно, що "вписався" Руслан Малиновський.

Навряд чи стрибне вище голови столична "Рома" Пауло Фонсеки. Команда не готова фізично. У другому таймі матчу з "Аталантою", коли підопічні Гасперіні вмикнули справжні швидкості, "вовки" розгубилися. Джеко вмить став передбачуваним, Мхітарян – повільним, а вся команда такою, що навряд чи досягне місця вище за п'яте.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі