понеділок, 21 грудня 2020 21:01

Чому "Ман Юнайтед" та "Інтер" вилетіли з Ліги чемпіонів

Чому "Ман Юнайтед" та "Інтер" вилетіли з Ліги чемпіонів
Уле Гуннар Сульше другий рік поспіль не може вивести "МЮ" із групи. Фото:REUTERS

Футбольний експерт Вадим Лукомський прокоментував виліт із Ліги чемпіонів після групової стадії "Інтера" та "Ман Юнайтед".

Італійці зайняли останнє місце у своїй групі та взагалі вилетіли із єврокубків, а "МЮ" буде грати в Лізі Європи.

"Кожна із команд потрапила у групу, де відразу 3 команди із 4-х були рівнем плейоф. Кожна помилка могла стати вирішальною.

У групі "Інтера" 3 команди грали у хороший футбол. На жаль, я не можу до цього віднести "Шахтар. Команда Антоніо Конте могла опинитися першою чи другою. Відверто не пощастило у стартових матчах проти "Шахтаря" та Гладбаха.

У групі "Інтера" 3 команди грали у хороший футбол. На жаль, я не можу до цього віднести "Шахтар

"Інтер" міг підійти у кращих позиціях до останнього туру. Те що італійці показали у матчі проти "гірників", коли потрібно було перемагати, мене відверто тривожить.

Якщо брати загалом турнір, то вони заслужили на вихід. А якщо брати ситуацію, коли потрібно було виконати конкретне завдавання та проходити далі, то залишаються питання. "Інтер" грав доволі однобоко. Вони мали не так багато моментів. Гра "Шахтаря" у 3 центральні захисники стала неочікуваною для італійців. Попри це Конте гнув свою лінію до кінця матчу. Тільки на останніх хвилини випустив Крістіана Еріксона

Команда Сульшера постраждала, бо не змогла перемогти турецький "Башакшекір". Коли всі інші клуби набрали максимум із цією командою

В групі "МЮ" були теж було 3 сильні команди. Шкода, що вони всі не могли вийти. З інших груп вийшли "Порту", Лаціо", які слабше. Такий форвард турніру.

Команда Уле Гунаара Сульшера постраждала, бо не змогла перемогти турецький "Башакшекір". Коли всі інші клуби набрали максимум із цією командою. І в очних матчах не все було очевидно. З ПСЖ в 5-му турі "МЮ" мав свої моменти за нічийного рахунку, але програв гру.

Вони провалили один матч. В такий групі одна помилка може вирішувати долю виходу із групи. "Червоні дияволи" цілком справедливо не виходить далі. З інших груп ЛЧ вони б вийшли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В останні два сезони "Шахтар" зробив крок назад"

Повну версію інтерв'ю із Вадимом Лукомським читайте у журналі "Країна" за 24 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Ман Юнайтед" та "Інтер" вилетіли з Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути