Більший тиск, ніж Михайличенко, відчуває тільки Зеленський

У сезоні 2020/21 "Динамо" нічого робити в Лізі чемпіонів

Фінал між "Динамо" і "Ворсклою" вдався. Була хороша гра, інтрига для уболівальників біля телевізора. Все вирішилося лише після надцятого пенальті. Киянам було дуже важко. У них перенасичений графік ігор. Перед фіналом були дві болючі поразки від "Десни" і "Шахтаря". Динамівці відпочивали лише три дні, а "Ворскла" – дев'ять. У пресі почали смакувати можливу, третю поспіль, поразку киян.

Однак "Динамо" насправді добре грало. Хоч виглядало втомленим. Співвідношення гольових моментів - 4:1 на користь киян. Можливо, ми спостерігаємо за народженням великої команди. Усе велике народжується в муках. Мені сподобалася київська молодь. Хлопці по-справжньому билися за результат. Якщо зараз удасться "упіймати хвилю", все може статися. Треба виграти всі матчі в чемпіонаті, й гарно виступити в Лізі Європи. Зараз у Лізі чемпіонів команді робити нічого. Але якщо за рік вона обстріляється в Лізі Європи, то наступного року може заявити про себе у ЛЧ.

Динамівці відпочивали лише три дні, а "Ворскла" – дев'ять

Підтримаю Михайличенка. Інколи мені здається, що посада тренера "Динамо" – друга за тиском після президента України. Мені не подобалася та огульна критика на адресу Олексія після останніх невдалих матчів. Він – достойний фахівець: відповідальний, мислячий. Олімпійський чемпіон. Таких людей у нас одиниці. Сподобалася його поведінка у фіналі – гідна, витримана, солідна. Результат на табло. А там написано: "Динамо" – володар Кубка України. І не треба порівнювати зараз киян з "Шахтарем". Бо де "Шахтар" був у Кубку? А він безсумнівно програв "Динамо".

Переможець гідний трофею.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі