Скрипник у "Зорі" себе ще не вичерпав. Може поборотися за друге місце

У грі проти "Динамо" тренер запізно провів заміни

Я не думаю, що проблема "Зорі" полягає у тому, що футболісти думками вже на відпочинку. Якщо люди не виходили на поле два місяці, то нормальний спортсмен за такий час не може без гри. Йому хочеться повернутися на поле. Тому у луганців не бачу жодних проблем із мотивацією.

У мене складається враження, що під час карантину кожен гравець "Зорі" жив власним життям, мало хто із ними займався по програмі підтримки форми. За два тижні повернути футболістів у нормальну форму просто нереально. Гравці перебувають у різних кондиціях, потрібно відновлювати командні дії, зв'язки. Особливо це важливо, для команди, яка будує свою гру через атаку та короткий пас.

Гравці перебувають у різних кондиціях, потрібно відновлювати командні дії, зв'язки

У цьому головна причина невдалого рестарту після карантину. Якщо гравці готові, то у них щось виходить. Якщо є дисбаланс, то відразу це позначається на грі.

Щодо матчу із "Динамо", можливо, зроби Віктор Скрипник заміни раніше хоч на десять хвилин, то гра не перевернулася би завдяки виходу на поле свіжих гравців "Динамо". Це тренерська помилка.

Скрипник себе ще не вичерпав у "Зорі". У нього вистачає амбіційних футболістів, які готові прогресувати та розвиватися. Тренер може їм багато чого дати. Зараз в команди ще є час відновити зв'язки, ігрову та фізичну форму та навіть у цьому сезоні поборотися за друге місце. У другому колі першої шістки ми можемо побачити зовсім іншу "Зорю".

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі