субота, 13 червня 2020 19:41

"Динамо" виграло поточну боротьбу за друге місце

"Динамо" виграло поточну боротьбу за друге місце
"Динамо" досі не розрахувалося із "Зорею" за Олександра Караваєва. Фото ФК "Динамо"

Київське "Динамо" обіграло в гостях луганську "Зорю" – 3:1 й вийшло на чисте друге місце.

Кияни гірше вигляділи в першому таймі, однак просто знищили суперника в другій половині гри. "Зоря" явно не справлялася з високими швидкостями киян, що закономірно призвело до вилучення й трьох пропущених м'ячів.

Гіршими в складах команд були захисник гостей Шабанов і опорник "Зорі" Іванісеня. Шабанов кілька разів зіграв невпевнено, привіз пенальті. Іванісеня геть розгубився під тиском киян і став грати на рівні дворової команди. Чим пришвидшив програш своєї команди. Цвек, який замінив Дмитра, відразу отримав червону картку й залишив команду в меншості. А Шабанов під кінець гри розігрався й видав кілька класних пасів.

Незрозуміло, що судив Микола Балакін. Він повністю ігнорував систему VAR, не побачив руку в Попова й не хотів дивитися фол на Циганкові, де був 100% пенальті. Якщо згадати жовту картку Кенджьорі, де її не повинно, було бути, то картина суддівства Балакіна виглядає невтішною.

"Динамо" набрало непогану ходу і є явним фаворитом у боротьбі за друге місце. В особистих зустрічах кияни вже переважають "Зорю", але, здається, що доводити справу до підрахунку м'ячів у особистих зустрічах вони не будуть.

В українську Прем'єр-Лігу може повернутися боротьба в наступному сезоні, якщо кияни збережуть нинішній запал і склад. По сьогоднішньому матчу видно, що динамівці можуть боротися з "Шахтарем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому"Динамо" буде фаворитом у грі проти "Зорі"

Після перемоги кияни набрали 52 залікові бали й випереджають "Зорю" на 3 пункти.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виграло поточну боротьбу за друге місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути