пʼятниця, 12 червня 2020 21:00

Чому"Динамо" буде фаворитом у грі проти "Зорі"

Чому"Динамо" буде фаворитом у грі проти "Зорі"
Команад Віктора Скрипника не вражає після каратину. Фото: ФК "Зоря"

13 червня відбудеться важливий матч у боротьбі за друге місце між київським "Динамо" та луганською "Зорею". Відбудеться у Запоріжжі, початок – 17:00.

Після поновлення сезону команда Віктора Скрипника втратила всю свою привабливість, яку мала у першій частині сезону. У двох матчах "Зоря" змогла забити тільки один гол.

Спочатку поступилися в гостях "Олександрії". Склалося враження, що господарі просто перебігали суперника. Вже на початку другого тайму "бензин" у гравців "Зорі" закінчився. Команда не тільки втратила свою гру, але і почала програвати у єдиноборствах, що призвело до вилучення Богдана Михайличенка та призначення пенальті.

Аутсайдера першої шістки "Колос" вдалося перемогти, але три очки команді Скрипника далися дуже важко. "Зоря" створила не набагато більше за суперника, забила після вдалих індивідуальних дій Владислава Кабаєва. В другому таймі, попри вилучення у ковалівців, луганська команда віддала ініціативу супернику та під кінець грала відверто на відбій. Тільки відсутність досвіду та класу завадило "Колосу" взяти очки в матчі.

У 2014/15 роках Віктор Скрипник теж дуже вдало розпочав свою роботу у "Вердері". Команда відразу почала здобувати очки та показувати симпатичну гру. Завершилося все відставкою українського тренера через відсутність результату. Футболісти виглядали просто спустошеними.

Нові ідеї швидко проростають, але їх потрібно постійно підтримувати, бо гравці завжди вимагають чогось нового. Якщо нічого не змінювати, то все дуже швидко притирається та втрачається мотивація.

В другому таймі, попри вилучення у ковалівців, луганська команда віддала ініціативу супернику та під кінець грала відверто на відбій

З іншого боку, зараз у "Зорі" багато молодих гравців. Після сезону до них є інтерес з боку сильніших команд. Вже відомо, що "Динамо" поверне собі Олександра Тимчика та Богдана Леднєва. Футболісти зараз більше думають про власне майбутнє, а не те, як дограти поточний сезон. Людини, яка б могла тримати дисципліну, в клубі вже немає .

Власне, і Скрипник себе показав , тому може розраховувати на кращу роботу (https://gazeta.ua/articles/sports-newspaper/_surkis-povinen-zaprositi-skripnika-a-ne-rebrova/961556) вже цього літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Зорі" немає грошей. Клуб може припинити існування

Після 25 турів УПЛ"Зоря" та "Динамо" мають по 49 очок, ділячи 2-3 місця.

Зараз ви читаєте новину «Чому"Динамо" буде фаворитом у грі проти "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути