Скрипник здатний працювати у провідних чемпіонатах Європи

"Зоря" готова боротися з "Динамо" за друге місце

Віктор Скрипник виріс в Радянському Союзі. Потім поїхав до Німеччини, де грав та працював у "Вердері". Повернувся в Україну ментально іншою людиною.

Скрипник працює в "Зорі" з абсолютно об'єктивною оцінкою того, що відбувається навколо. Грає в футбол, щоб досягти результату, а не навпаки.

У "Зорі" Скрипник може навчити гравців ставитися до футболу так, як він сам. Від сили особистостей луганської команди залежатиме, як високо вони можуть піднятися, працюючи із Скрипником. Поки щось предметно говорити важко. Бо сьогоднішня "Зоря" може зіграти так, як у неділю проти "Динамо", а може так, як проти "Олександрії", з протилежним результатом.

Може навчити гравців ставитися до футболу так, як він сам

У цьому чемпіонаті "Зоря" може кинути виклик "Динамо" в боротьбі за друге місце. Якщо футболісти прогресуватимуть, то і цього складу Скрипнику вистачить на рівні УПЛ. Відсутність Назарія Русина не стала проблемою в матчі проти "Динамо". Добре себе показав Артем Громов - вийшов заряджений на матч. Є ще Пилип Будківський, який поки, складається враження, важче за партнерів перевчається на інший футбол.

Нині гра "Зорі" краща, ніж у інших українських команд. Якщо Скрипнику дати футболістів високого рівня, то він і з ними побудує хорошу команду. Тому цей тренер може бути цікавий навіть для провідних чемпіонатів Європи.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі