Сергій Чирков
Член національних спілок письменників і журналістів України, фундатор і голова літературного об'єднання "Самотній вовк". Автор двотомного роману-подорожі "Ковчег. Колискова для смерті" (2013), електронного "недетективу у 224 убивствах і 17 замахах "Дім-Дом" (2013), кількох поетичних збірок, численних статей у періодиці.
02.01.2015
2

Путіна очікує "проблема з фізичним існуванням"

Україна має кращі види на 2015 рік, ніж кремлівський карлик

Новорічної ночі Україна дружно думала про Путіна.
Насправді він нам до одного місця, щоб ним голову забивати. Насправді Україна думала про мир, але виходило, що про кремлівського карлика. Бо ж розуміємо: полум'я війни на Донбасі, що так чи інакше обпекло кожну родину, не згасне, поки Путін живий, поки сидить на московському троні. От і згадували "тихим словом".
Один київський екстрасенс з цього приводу сказав так: "Зараз про Путіна дуже багато хто думає погано й, м'яко кажучи, бажають йому негарного. Люди – це не порожній звук. Якщо хором побажати поганого, людині справді стає погано. Напевне, у нього стоїть якийсь захист, якщо він і досі живий".
А наші люди хочуть миру, тому й гадають: коли? І що нас порятує?
Міжнародні санкції впритул підійшли до Кремлівської стіни, проте висоти її поки що не здолали, аби затопити усі тамтешні нори. Україна з об'єктивних і суб'єктивних причин не так воює з підступним загарбником, як сидить на березі Сіверського Донця й чекає, доки його древні води принесуть вже мертвого ворога. Дівчата з "Фемен" вбили у груди Путіна ритуальний кілок, проте і цей зухвалий акт у паризькому музеї Гревен, де зберігаються зображення президентів, не дав обіцяних магією вуду позитивних наслідків.
От і просили українці під Новий рік собі дива.
Такого, як сотворив "незграбний чоловічок у дерев'яному плащі" у протистоянні з Мишачим королем.
Ви, звичайно, пам'ятаєте семиголового верховника сірих гризунів. Цей миршавий король, сп'янівши від безроздільного правління у мишачому царстві, пішов війною, "страхітливо засичавши й запищавши", на мирних сусідів. Закортіло більшої слави, ніж мав серед співвітчизників. А ще здалося, що проти його мишачого семиголов'я, увінчаного сімома золотими коронами, жодна сила не встоїть.
Хіба Мишачого короля не з кремлівського гнома писано?
Щоправда, з сімома головами у Путін не склалося. Він і з однією останнім часом не дуже дружить, хоча золотих корон на ній – також сім. Проте зуби – грізніші й не придумаєш. Їх він, за прикладом хвостатого попередника, і заточив на сусідів, а потім і війною пішов – і раз, і вдруге. А тепер – і на Україну. І також з переконанням, що проти його ядерного багатозубів'я жодна сила не встоїть.
Давня історія, як відомо, завершилася щасливо. Проти Мишачого короля вийшов Лускунчик з хоробрим олов'яним мечем – і сірий агресор наклав усіма своїми головами.
Ми також нині маємо кого виставити проти кремлівської мирші. Проте українському Лускунчику радять мечем особливо не розмахувати, хіба що для відсічі ворогові. Радять чекати, допоки на шиї знахабнілого гнома затягнеться зашморг закордонних санкцій. Чекати і дивитися на небо.
Якщо так – давайте дивитися.
З неба також дива інколи приходять – треба лиш зіркам з планетами розташуються належним чином. Що ж вони нам доброго віщують?
Ще у квітні екстрасенс, який побажав залишитися невідомим, поширив в Інтернеті прогноз про близьку смерть президента РФ. На його думку, Путін несе Росії великі біди і якщо він і надалі керуватиме країною, її чекає катастрофічна криза. Астролог стверджував, що конфігурація планет у гороскопі Путіна свідчить про його насильницьку або раптову смерть.
Приблизно у той час про швидку кончину кремлівського лідера заговорив й усім відомий Павло Глоба. За його словами, небесні світила Путіну не благоволять, і це незабаром у щось та виллється, "і ніяка служба безпеки не допоможе". Смерть узурпатора стане позитивним моментом, після його смерті у Росії стане набагато простіше жити.
Більш поблажливий до лідера московітів провідний астролог давньоарійської традиції Влад Росс: "Можливо, на Володимира Путіна буде організовано кілька замахів, в яких візьмуть участь і близькі йому люди". Але, незважаючи на загрозу фізичної розправи, він перебуватиме на посаді ще протягом трьох-трьох з половиною років. "Він прийшов до влади на циклі затемнення 9 серпня 1999 року, коли Сонце було повністю перекрите Місяцем. Тож і піти має у такий же період. Тобто у 2017-2018 роках".
Не заперечує проти такої дати відходу від президентства й нумеролог Ірина Вереїна. Але попереджає: "Якщо Путін невдовзі не зупиниться, це зруйнує його зсередини. Існує ймовірність великих проблем зі здоров'ям". На думку, нумеролога, 2015 року Путін трохи заспокоїться, стане тихішим, а потім перемкне увагу з політичної сфери на особисту.
А от на переконання відомого австралійського астролога Дугласа Паркера, так довго злобного коротуна, який шантажує світ ядерною зброєю, зірки не терпітимуть. З січня по жовтень 1915 року на нього чекає безліч неприємних сюрпризів і, відчувши всю "принадність" емоційної ізоляції, він змушений буде погодитися з неминучістю. "На цей же час припадає низка серйозних проблем зі здоров'ям – планети розташувалися так, що це обіцяє Путіну гнітючу депресію й перепади тиску", – запевняє Паркер. – "Апогей нервової напруги настане у липні-серпні 2015 року. Не виключено, що у цей період його буде скинуто". Але до того, попереджає фахівець, глава РФ, неадекватно оцінивши ситуацію, встигне прийняти неправильне рішення, якого слід остерігатися.
Мене ж особисто найбільше тішить пророцтво астролога з 23-річним стажем киянина Олександра Валентиновича. Співвіднісши "картину зоряного неба з реальністю", він заявив: "Наприкінці поточного року або у січні 2015-го Путіна очікує серйозна проблема з фізичним існуванням". Як сказав: "Проблема з фізичним існуванням"!
Настав січень, отож – чекатимемо. Може, бодай старий Новий рік зустрінемо без підступного і злого Мишачого короля нашої з вами сучасності.
У будь-якому разі Україна має кращі види на 2015 рік, ніж Путін.
За прогнозом вже знайомого нам Влада Росса, "рік Кози дуже багато значить для України. Саме у такий рік, 1991-го, ми отримали незалежність. Цей рік також буде дуже важливим і переломним. Ми фактично вдруге набуваємо самостійності. Україна залишиться єдиною. Крім того, коза є мирною твариною, тож нинішня війна припиниться назавжди".
У такі прогнози дуже хочеться вірити. А ще – у добрий світ без мишачих королів – і тих, що у норах, і тих, що вибилися жити у кремлівські палаци.
Інші публікації автора

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі