Paul Magogan
Головна заповідь одна і єдина – любити Господа Ісуса Христа й вірити в нього.
03.07.2014

Любіть Ісуса, бо він – Життя

Любов – багатозначне слово, будь-хто здатний просторікувати на цю тему безкінечно: про любов до землі, до своєї країни, до батьків, до протилежної статі, до телесеріалів тощо.

Хтось може сказати, що найбільшим проявом любові є патріотизм, відданість своїй країни. Любов до своєї країни – свого роду метафора, яка зі шкільних творів перекочувала на шпальти ЗМІ.

Подібні думки, що часто з'являються в ЗМІ і промовах політиків, – на рівні третього класу школи. Одні дорослі люди все ще не вийшли з дитинства, інші вже досягли такого стану, коли почали впадати в дитинство. Ми схильні захоплюватись земними, тимчасовими речами і любити що завгодно, але не те, що повинні любити.

Наш народ доволі велелюбний і темпераментний, тому його любов часто переходить у крайнощі. Бажали кращого, а вийшло, як завжди, – звичайний результат бурхливого ентузіазму багатьох, чиє бажання покращувати світ не призводить до задовільного результату, а навпаки – породжує ще більший хаос.

Землі, на якій ми живемо, не приносить користі наша любов. Її корчить, вона покривається сміттям і брудом, а ми все продовжуємо зізнаватися їй в коханні. За кожним словом оспівувачів земних радостей проглядає відверте й тупе користолюбство.

Цивілізована, віруюча людина повинна любити Господа Бога. Це Ісус Христос, вічний, завжди живий і сповнений любові. Велелюбний український народ більше всього на світі потребує Ісуса, щоби було кого любити.

Усе, що відбувається навкруги, з цією країною, з нами, – знамення. Кожного дня трапляються дивні речі, порушуючи бездушний і примітивний людський раціоналізм, який не може зробити людей щасливими. Зате Господь кличе всіх за собою і завжди радий прийняти будь-кого.

Досить порожніх слів і горлопанства, які ніколи не приносять гарного результату. Є інший шлях, перевірений досвідом. Уже давно настав час схаменутись і почути голос Всевишнього. Він сповнений любові й кличе кожну людину до Небесного Царства.

Любити Ісуса – нормальна, природна потреба кожного, бо він – Життя, Істина і Шлях.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі