УДАР не дав іншим політсилам жодну з ключових комісій новообраної Київради

Провладна у Київраді партія "УДАР" не дала можливість депутатам від інших політичних сил очолити хоча б одну з ключових комісій новообраної Київради: ні комісію з питань регламенту, ні комісію з питань бюджету, ні комісію з питань власності, ні комісію з питань земельних відносин.

Робоча група з підготовки пропозицій щодо формування постійних комісій Київської міської ради VII скликання обговорила кандидатури на посади голів, заступників і секретарів комісій. Від фракції "Батьківщина" на посаду голови комісії Київради з питань культури та туризму претендує відомий київський активіст Ігор Луценко. Остаточно кандидатури обиратимуть шляхом голосування на засіданні Київради, яке відбудеться 19 червня.

Наразі розподіл посад, який обговорює робоча група, виглядає таким чином: комісію з питань законності правопорядку та боротьби з корупцією пропонують очолити представнику Радикальної партії Олега Ляшка, комісію з питань екологічної політики – ВО "Свобода", комісію з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків – самовисуванець; комісію з питань освіти, науки та інноваційної політики – "Об'єднання Самопоміч"; комісію з питань культури та туризму – ВО "Батьківщина".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі