Про російську "правду"


"А нам все равно", - відповідає російський уряд на всі міжнародні закидони. А й дійсно, чого боятись рятівникам знедоленого російського населення, які безцеремонно посягають на існуючі кордони України (що забороняє Будапештський меморандум 1994 року). А замість "сусідських" снайперів військовослужбовця вбили бойовики, і взагалі все це чистої води провокація. І я вже мовчу про "бандерівців", які проходу нам не дають. З подачі Росії западенці сприймаються просто як терористично-налаштована спільнота, від якої треба жахатись, як від чуми чи іншої прокази.

Після анексії туристичний край фактично залишився без питної води та енергетичних ресурсів, тому у "мудрого російського керівництва" є два шляхи вирішення цієї проблеми:

1. Забезпечення Криму за рахунок Російської Федерації. Не дарма кримчанам пообіцяли будівництво сполучень з їх новою "годівницею".

2. Материкова Україна продовжуватиме надавати ресурси.

Чисто гіпотетично воду і енергетичні ресурси для Криму Росія може купувати в України, хоча сумніваюсь, що Путін, який, ймовірно обрав для себе девіз "згадав, побачив, відібрав" обере цей варіант. Тому жителям Запорізької та Херсонської областей треба морально готуватись. Самі знаєте до чого.

Звичайно, ці "маленькі" проблеми не турбують росіян, які вже встигли відсвяткувати приєднання Криму концертами і мітингами під лозунгами "Мы вместе!". Та й кримчани відсьогодні можуть оцінити новий статус – їм почали видавати російські паспорти.

Росія вважає Крим "исконно русской территорией", чомусь забуваючи про те, що до згаданого в промові Путіна 1783 р. Крим був територією Османської Імперії. Увага, запитання: чому Туреччина не претендує на півострів? Не можу сказати з впевненістю, але думаю, що в ті часи турки теж витратили чимало сил на утримання цієї території.

Сперечатись на цю тему можна вічно, намагаючись "пережовувати" особливості нового російсько-кримського життя. Захист населення, що тягне ручки допомоги до Росії, можна вважати реакцією на невизнання легітимного Президента України. Наразі "захищатись" може Донецьк – відповідні "бюлетені" вже гуляють по вулицях міста. Цікаво почути який привід для таких акції розкаже Росія.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі