У-пек-ли-ся!!!

Скільки можна?! Скільки можна давити і брехати, брехати і давити?! Чому ці "державні діячі" з реальною освітою в чотири класи вирішили, що весь народ у нас – ідіоти?! Чи є в них реальні підстави думати, що вони розумніші за весь народ, усі 46000000, разом узяті? То вони в Донецьку миють пам'ятник Шевченкові після робочого дня.  То в них у Харкові карантин вибірковий: євромайдан може інфікуватися, а мітингові регіоналів так і не вадить. То вони ялинку встановлюють у вихідний! Чому ж раніше ніколи не встановлювали ялинок у супроводі тисяч спецпризначенців?  Чечетов ще й вигляд обурений робить: "Они не пропускали!" Та невже? Та ялинка кривава в одному місці стояти мала чи їх цілий ліс мав вирости? Інакше чом би за дітьми ганялись по всьому Києву? Чом би добивали дівчаток, які встигли вже далеченько відбігти? Яким треба бути кретином, щоб у це повірити? Мені кажуть: "Та їх не хвилює, віриш ти чи ні". Так для чого ж брешуть? Для кого? З якою метою? А з єдиною: відчувати свою владу над нами! Бачили, як у них при цьому пики аж лисніють від самовдоволення: ось я вам брешу, а ви мені нічого не зробите!  Три роки!!! Ось я відбираю у вас бізнес, урожай, землю – а ви мені нічого не зробите! Ось я вас із рідної хати викидаю – а ви мені нічого не зробите! Ось я вас машиною давлю для розваги – а ви мені нічого не зробите! Бо я – влада! А що я обкрадаю вас на мільярди, то це природна річ – бо я влада!!!

Ах, ти влада? Так бери відповідальність! Нічого подібного не відбувається. Де ви бачили мерзенного злодюжку, котрий визнавав би свою відповідальність за щось?! "А доказательства у вас есть?" А докази очевидні будь-кому із здоровим глуздом! Кажете, головний київський міліціонер наказав "Беркуту" очистити площу для встановлення ялинки? Очевидна брехня: спецпідрозділи йому не підпорядковані. А керівник спецпідрозділів сам рішення про атаку на населення не приймає. Жоден військовий не дасть такої команди без згоди президента! Без узгодження з керівником уряду! Значить, і президент, і прем'єр такий наказ давали!!!  Можливо, не зафіксований документами, але давали напевно! А якщо вони, керівники держави, дали наказ побивати цвіт нації, майбутнє нації, мирну, шляхетну акцію, то чи місце їм біля керма держави?! Геть із влади!!! Геть з України!!!

Але припустимо, що наші верховні правителі справді не давали такого наказу, справді нічого не знали.  Що вони щиро "обурені". Тоді що ж це за керівники, я вас питаю? Що це за президент, через голову якого можна скомандувати калічити громадян країни?! Адже він на Біблії клявся захищати нас!!! Обійшли? Обдурили? –   Не справився! Не виконав обіцянки! Геть із влади!!! Геть з України!!!

Навіть примушений міліонними виступами народу до пояснень, пан Азаров знов бреше й лякає, бреше й лякає! Падіння економіки пояснює "рядом обстоятельств"! Та ми ті "обстоятельства" по іменах знаємо! Вони називаються кишенями!!! Кишенями Януковичів, Азарових, Богатирьових, Ахметових, Фірташів і так далі, і так далі! Грозить, що ¾ населення підтримують їх! Він такий упевнений? А по-чесному слабо? Якби не залякування й не гроші, хто б вийшов їх підтримувати?! З десяток пенсіонерок з дев'яти областей! Та й то не вашу владу, а "дружбу с Росией". Бо то вже дружба до смерті в усіх значеннях: Росія здушує горло Україні, а вони крізь удавку сиплять: "Ми друзі навіки!" До кого варто дослухатись, коли на ділі думати про майбутнє держави?! До молоді, яку шанує весь світ за розум, пофесіоналізм і вихованість, чи до колишніх кагебісток, що на людських муках заробили собі квартири в Криму?!

І знов починають про "законність", знов наводять туману посиланнями на статті закону! Як були наперсточниками, так і зостались, лиш тепер статті законів замість кульки! Якби було їм чим думати, хоч на рівні 5-річної дитини, вони спитали б себе: "Що для чого? Хто сильніший?" Закон и пищуть для людей, для справедливості – чи людей використовують для торжества своїх законів, які на ділі є вакханалією беззаконня?! Президент обіцяє, що правоохоронні органи у всьому розберуться і всьму дадуть оцінку – і буль ласка: п'ятьох мітингувальників за добу уже тягнуть до суду, прямо з лікарні! Оце швидкість розслідування й вивчення судової справи! А чом же в цей же час, у цьому ж суді, не сидять на лаві підсудних маніакальні садисти, кому насолода – катувати людей?! І чому поряд з ними не сидять ті, хто цих психічнохворих людей у міліцію на роботу приймав?! Це такий у вас закон і порядок?! Якщо я, людина чесна й порядна, буду підкорятись несправедливим, антилюдським законам – чи матиму я право поважати себе?

Коли Янукович давав інтерв'ю після Вільнюса, я законспектувала: "Правді треба в очі дивитимь і правду казати". І це в суцільному потоці брехні! "Який пан – такий і жупан". Я про Верховну Раду, яка не сміє й не здатна нічого радити, а є іграшкою-автоматом: махнув – надавили, махнув – надавили, але при цьому Єфремов торочить про те, що у відставці уряду буде страшна біда! Для нього і для інших тушок – звичайно! А для нас яка? Менше з бютжету вкрадеться?

В останньому "как бы" інтерв'ю, бо насправді це був монолог, президент проговорився: "Закон захищає правоохоронців". А в нормальній країні має бути навпаки: міліція охороняє закон! Це 5-річний зрозуміє без проблем: "Так і зветься: охоронці права"! Нашого з вами права, а не банди! Ми для того й збираємось по півмільйона за раз, щоб захистити свої права, якщо їх не захищає влада!

Кажуть, чого Ванько не навчився, того Йван не вмітиме. Правда: як вони навчилися в молодості залякувати, дурити й убивати по бандах, так і досі мають тільки такі "способи керування".

Латвійський прем'єр пішов у відставку, хоч від нього цього не вимагав ніхто. Як істиний європеєць, як порядна людина, він узяв відповідальність на себе. Пан Азаров підтверджує європейський вибір, тільки каже, що Україна не готова? Це він не готовий відповідати за своє владарювання!

Досить! Упеклися! Геть!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі