Михайло Рюхов
журналіст, громадський діяч "...головне не зраджувати собі.." В. Стус
01.11.2013
4

Комсомольці керують Вінниччиною

Відверто шокував останній випуск вінницької обласної газети "33-й канал", №45 від 30 жовтня 2013 року. На першій сторінці примітка, на другій – стаття: "Всі керівники області в минулому комсомольські функціонери".

"Цього вівторка, - йдеться у газеті, - в ресторані готелю "Поділля" зустрілись живі легенди Вінницької влади – вихідці із комсомолу…". Любов Спірідонова, Олександр Домбровський, Іван Мовчан, Сергій Татусяк та інші. Ось у такому складі получилась тусовка бомонду, який нині керує Вінниччиною.

Здавалося б нічого, але ж придивіться, люди! Керівництво області відверто з повагою та визнаючи самопричетність до комсомолу святкує ювілей того лігва, що породило організаторів голодоморів 1921-1922 рр, 1932-1933 рр, 1945-1947 рр, того лігва, що спричинило ІІ Світову Війну з метою розділити світ, однак на виході мільярди загиблих, з яких мільйони – українських солдат. Розкуркулення та п'ятирічки, продразвьорстки та розстріли інтелігенції 1937-1939 роках. Чи не пом'янули жертв голодоморів напередодні 80-х роковин? А утиски науковців та журналістів в 60-х, 70-х, 80-х?

Агов! Владо, чим пишаємось? Ще ж недавно було вбито Василя Стуса, цим "доробком" хоч не будете хвалитись? А не забули, як ваші ватажки підставили КАМаз на бориспільській трасі В'ячеславу Чорноволу?  Сподіваюсь, що з такої оказії  пили не розігріту смолу, а оковиту. Ну щоб там не пили, але згідно цитати "героя статті", знаного комсомольця  Олександра Парвадова, щось мозок затьмарило, або ж навпаки – показало істинне обличчя:

"- Запрошували всіх, бо ми були і залишились друзями, командою однодумців, які зібрались у готелі "Поділля"."  Це не просто цитата, це дійсно – вражаючі слова. Тобто, нічого не змінилось, - міркують собі посадовці, - люстрації, дякувати Богу (ой, ми ж не віримо в Бога, партія не велить), дякувати Кравчуку – не було, НРУ – розкололи,  КПУ стало біля корита, тобто -   в більшості Верховної Ради, чого ж тепер соромитись,  от ми і дізнаємося "ху із ху".

Ось такі справи, шановні українці. Комсомол бадьорою ходою шурує по Вінниччині, трохи перефарбувався але від перестановки доданків сума не міняється.

Тож робімо висновки, хоч пізно але робімо!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі