Михайло Рюхов
журналіст, громадський діяч "...головне не зраджувати собі.." В. Стус
23.10.2013
3

У Вінниці оголошено громадську недовіру міському голові Гройсману

Переповнила чашу терпіння вінничан презентація 15 жовтня 2013 року міським головою та  чиновниками   проекту пам'ятника Т.Шевченка на маленькій, камерній Музейній площі, яка розташована у глухому закутку між краєзнавчим музеєм та обласним архівом.

Здавалося б банальне питання, однак за роки міська рада Вінниці вже стільки зїла нервів вінничанам, що й важко собі уявити. Доприкладу: за останніх два роки майбутнім пам'ятником жбурляються то на могили розстрілу інтелегенції в 1937-39 рр., то на одну площу разом із В.Стусом, одним словом - чим подалі від центру міста.

З ряду важливих питань, що вже дістали вінничан є й такі: "...Ми стверджуємо: до міської влади на чолі із В.Гройсманом є багато інших претензій, оскільки її діяльність у значній мірі є антисоціальною. Так, медична псевдореформа призвела практично до знищення сфери охорони здоров'я. Так звана транспортна реформа створила масу незручностей і фінансових обтяжень для вінничан. Розпочато експерименти із шкільною галуззю. Місцева влада продовжує незаконний продаж підвальних приміщень багатоквартирних будинків. Без громадських слухань у жителів міста забирають спортивні майданчики для будівництва різних об'єктів. Здійснюється здирництва підприємців, відбувається постійний тиск на малий бізнес. Зруйновано промислове виробництво, Вінниця перетворилася на суцільний "торговельний комплекс" імені гройсманів і моргунових. Мешканці Вінниці втомились від непомірних, необґрунтованих комунальних платежів, від свавілля жеківської мафії та міського комунального підприємства "Архітектурно-будівельний сервіс", яке глумиться над власниками металевих гаражів – усе це "кришується" владою міста та правоохоронними органами...." - частина тексту недовіри.

Повний текст: http://gazeta.ua/ru/blog/39602/u-vinnici-ogolosili-gromadsku-kampaniyu-nedoviri-miskomu-golovi-grojsmanu-vinnici-ukrajinsku-vladu

Придворні журналісти міської ради називають прихильників пам'ятника Т.Шевченку в центрі міста  "сельськімі, коториє хатят камандивать нашим горадам...", що ж давайте переконаємось хто насправді за пам'ятник Шевченку на площі Театральній.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі