Комерційний бій...Не більше...Принаймні для Кличка...

Напевно мало хто сумнівався у перемозі Володимира Кличка над росіянином. Принаймні всі рейтингові показники свідчили на користь Кличка. 
Тому дуже дивно, що Володимир і його команда не скористалися цим сповна в плані популяризації національних символів та традицій.
Ми всі добре знаємо, що спортивні результати, які встановлюються і демонструються на таких міжнародних змаганнях – це не єдине досягнення. Такі заходи в першу чергу використовуються для презентації країни. Вони несуть певний інформаційний посил в світовий соціум.
І якою ж репрезентував Україну Кличко? Він вийшов під національні музичні мотиви африканського континенту (хоча казали до цього, що він обере пісню у виконанні українського гурту), гімн нашої держави виконувала співачка з вірмено-кримотатарським корінням. 
Кличко зробив все, аби представити Україну як космополітично-інтернаціональну державу. Напевно на догоду Європі (може старший брат в тому допоміг?). 
А от Росія залишиться у спогадах світових любителів спорту - як країна РУСЬКИХ вітязів. 
Продумано зроблено. Вони вийшли більшими патріотами, ніж ми.
І нехай їхній гравець програв (ніхто від цього не застрахований), але як щиро він прагнув перемоги і як гордо було продемонстровано світові прагнення росіян на національне самовизначення. 
І доведи тепер світу, що те „національне" вкрадене росіянами в українців, коли самі українці здали позиції в інформаційно-презентаційному просторі і не скористалися можливістю нанести ідеологічно-пропагандистський контрудар росіянам.
Обідно, да?

Це я до чого? Не варто робити героїв України з тих, які самі себе з нею не ототожнюють...

ПМ. А чи хто може пояснити, - чому, коли лунав гімн, Кличко не клав руку до серця? Невже лише через те, що гімн лунав фальшиво у виконанні Джамали...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі