З самого початку

Яка несправедлива світова історія до України – спочатку в особі середньовічних німецьких істориків, які спотворили  нашу античну історію, згодом -  московинська, яка переписала історію нашої Київської Русі та Козаччини, а потім ще й радянська система, яка надовго зітерла з нашої пам'яті правдиві  відомості про часи Перших визвольних змагань та ІІ Світової.

МИ змушені знання про наше першопоходження , про всю нашу декількатисячолітню історію повертати з найменших частинок, вишукувати по загублених джерелах, а разом з тим - і відшукувати заховані від нас джерела.

Якщо, наприклад, в Японії існують традиції та свята, які вшановуються на державному рівні і які нараховують тисячолітню історію, про них знають діти і будуть знати правнуки, і їм не доведеться шукати пояснень походження того чи іншого явища зі своєї давньої історії (бо то все шанується і передається нащадкам), то ми змушені повертати собі правду з самого початку - від появи первинних наших племен до як виникла назва нашої держави, і що робилося на наших землях якихось 50 років тому...

Наскільки все перекручено та заплутано.

Але, напевно не спроста так робили наші недруги. Муляла їм наша історія, заздрість брала. Уже лише цей факт наштовхує на думку - що ми виняткової значимості нація.

І чим важче задачу і загадку нам доведеться вирішити і розгадати - тим приємнішою та промовистішою буде розгадка.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі