За словами утриманців-депутатів українці - нація "ледарів та заздрисників"

Я обурена поведінкою політика, який вдає себе за патріота...Вдавав, так точніше буде сказати...
Невже домішок в жилахі інородної крові змушує так зневажливо ставитися до українців, мало того - приписувати їм гріхи інших націй?!

Напевно у Донія остаточно дах знесло?  Він трішки забув, що нинішні вітчизняні "еліти", так само як і основну частину політиків і громадських діячів становлять не українці!
Обізвати українців "заздрісною, лінивою та агресивною нацією"?!
Це в той час, коли ми по заробітках у всьому світові та коли все село спину гне, щоб утримувати таких дармоїдів, як він і йому подібних?!
Це ми лініви?!
Зрештою, за ті копійки, що нам платять, ми маємо працювати три години на тиждень, не більше!
А в чому ми заздрісні - в тому, що нас дедалі більше обурюють депутатські пільги та зарплати, які народні обранці і на соту частину не відпрацьовують?! Да обурюють, але не заздрість тому причина!
Це ми агресивні? - у той час , коли терпимо на своїй землі всілякий інородний непотріб?
Мені оце цікаво - він що-небудь важче депутатської зарплати в руках тримав? Чи хоча б раз пізнав, що таке праця на селі, чи будівельника, чи вчительки? Да якщо хоча б одного депутата змусити попрацювати день, як працює селянин під час збору врожаю, то до вечора депутат скопититься...
Чи він трішки сплутав - на яких роботах пахають нині українці (до того ж за копійки) і на яких посадах в той же час жирують представники інших національностей?!

Сміття йому заважає? Так! Це ганебно! Але до приходу москалів і більшовицьких комісарів - наша Україна була мальованочкою!
Ти, як депутат, чому не вніс закон про дотримання чистоти та порядку? Чи не тому, що більшість депутатів насамперед перші свині, які за собою купу сміття лишають! 

Люди на дорогах гинуть? А хто має забезпечити порядок? Селянин чи школяр? Депутати, де ваші закони?!! Реальні! Потрібні! Де ваш вплив щодо подальшого їхнього дотримання?!!

Так, люди нині відступили від букви закону, бо вседозволеність тим, хто "зверху", дзеркально відбивається на ситуацію і серед тих, хто умовно кажучи, - "знизу".
Тому лише ухвалення жорстких (дійсно жорстких, а не тих, у яких 150 "лазєйок"!) законів зможе повернути порядок! Де ті закони?! 

Ти ба?! Жирують на наші податки, а тоді ще нам в носа тичуть, що ми погано працюємо? Все вам мало?! То беріть лопати до рук і гайда городи обробляти! Покажіть приклад працьовитості!

Посилання на слова депутата: http://zik.ua/ua/news/2013/09/13/429122?fb_action_ids=691659654195703&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22691659654195703%22%3A216560898508323%7D&action_type_map=%7B%22691659654195703%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі