football and policy

Дуже багато фанатів футболу зазначають, що не потрібно змішувати футбол та політику, нажаль це сталося без нашої з Вами участі.

Україна проведе гру з Польщею в Харкові, скоріше за все, без глядачів. Вини львівських уболівальників у цьому абсолютно немає, так само, як немає офіційної заборони на використання символів ОУН-УПА, символу Галицьких земель, та фотопортрети Бандери та Шухевича. Об'єктом атаки стала, знову ж таки, єдність українців у євро інтеграційному напрямку.

Після торгової війни з Росією, українці зробили вирішальний висновок, - немає ніякої дружби двох народів, та взагалі немає ніяких братських країн, тому пошук дружньої сторони має бути у Європі.

Чесно кажучи, по принципу вибірковості можна заборонити слов'янську свастику(означає рух сонця), футбольний клуб "Мілан" за використання  червоно-чорної форми, та всі торгові марки, футбольні клуби, які використовують "лева", а таких близько півтори сотні.

Після того, як спонсором ФІФА став "Газпром", дуже багато що змінилось у ставленні до України та українського футболу. Той, хто завжди на вісті подій спорту, помітив цю тенденцію.

Результат, який отримали треті сили:

  1. Більша частина футбольних фанатів зла на Єворопу та FARE.
  2. Роздули проблему, яка для українських реалій не відноситься.
  3. Отримали максимальне загострення між "політичними полюсами" України.

Провокація яка вдалася, - змінити ставлення до західних областей та до Європейських структур.

Але, це ще не кінець! Далі буде!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі