пʼятниця, 23 листопада 2007 17:30

За п"ять днів до вбивства Рікардо освідчився

Минулої неділі до лікарні іспанського міста Аліканте в критичному стані потрапила росіянка Світлана Орлова, 30 років, яка перебралася в Іспанію вісім років тому. Наступного дня вона померла в реанімації. Причина смерті — ножове поранення в шию.

Головний підозрюваний у вбивстві — колишній коханець, 33-річний іспанець Рікардо Антоніо Наваро. За п"ять днів до того він освідчився їй у коханні в прямому ефірі, а вона відмовила.

Орлова зустрічалася з Наваро два роки. Інколи він бив її. У жовтні суд призначив йому покарання: одинадцять місяців позбавлення волі. До того ж чоловік протягом двох років не мав права розмовляти зі Світланою і наближатися до неї ближче 500 м.

Однак через кілька днів після суду вони зустрілися знову.

Орлову запросили на ток-шоу "Щоденник Патрисії". Там жінка розповіла, як Наваро бив і принижував її. Вона терпіла, бо кохала його. Коли ведуча запитала, чи залишилися в неї якісь почуття, Світлана відповіла "так". У цю мить до студії увійшов Рікардо Наваро, якого теж запросили на шоу, не повідомивши про це Орлову. Чоловік опустився перед нею на коліна і дістав обручку.

— Я кохаю тебе. Ти для мене значиш більше за все на світі. Ти погодишся бути моєю дружиною? — запитав Наваро.

Світлана не могла поворухнутися від подиву. Вона довго мовчала, а тоді сказала "ні". Рікардо зі злості почав кричати. Його вивели зі студії. Через п"ять днів він накинувся на Світлану з ножем і смертельно поранив її.

Шоу "Щоденники Патрисії" збираються закрити. Головною причиною вбивства називають саме невдале освідчення в ефірі.

— Працівники телебачення повинні навчитися не маніпулювати людськими почуттями заради високого рейтингу, — каже член іспанської правозахисної групи Ана Марія Перез. — Не можна примушувати жертву насильства зустрічатися зі своїм кривдником. Ніколи не відомо, до чого це призведе.

Зараз ви читаєте новину «За п"ять днів до вбивства Рікардо освідчився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути