середа, 07 лютого 2007 16:28

Видурила у самотніх чоловіків півмільйона доларів

22-річна британка Емма Ґолайтлі з міста Ньюкасл за два роки встигла поміняти шістьох коханців і видурити з них майже півмільйона доларів. Жінка знайомилася через оголошення в Інтернеті. Розповідала, що хворіла на рак.

У травні 2004-го Емма відповіла на оголошення молодого бізнесмена Кріса Вільямса. Написала, що недавно вилікувалася від раку грудей. Та через кілька місяців із сумом повідомила, що хвороба повернулася. Жити їй, мовляв, залишилося недовго. Перед самим Різдвом вони побралися.

Одразу після весілля Емма влаштувала розкішний відпочинок на Ямайці за $16,5 тис. Казала чоловікові, що заплатить сама, але таємно використала його платіжну картку. Пізніше придбала в кредит два автомобілі. Кріс Вільямс вигнав її з дому, коли дізнався, що заборгованість на його банківському рахунку сягала $39 тис.

Після першого чоловіка Емма мала ще п"ятьох. Кожному розповідала нову історію. Для одного вона була лікарем, для іншого — багатою спадкоємицею, що їздила в дорогому авто з водієм. І щоразу згадувався рак різних органів.

Поліції дівчину здав її останній залицяльник, 29-річний Річард Сазерленд. Із ним Емма почала зустрічатися, вийшовши під заставу із в"язниці.

Річард також прочитав оголошення Емми в Інтернеті. Його привабило її вигадане захоплення сноубордингом. Хлопця не лякало, що вона була трохи повною, бо й сам був при тілі. Після знайомства Емма дарувала йому дорогі подарунки. Розповідала, що планує придбати великий будинок. Обоє навіть ходили обирати для неї помешкання.

Згодом Річард дізнався, що кохана не працює, а чеки виписувала фальшиві. На той час Емма вже переїхала жити до нього. Чоловік наказав їй забиратися.

— Тоді вона розплакалася, що має рак грудей і їй начебто не можна хвилюватися, — пригадує Річард. — Але з мене вже було достатньо брехні.

Минулого тижня над Еммою Ґолайтлі закінчився суд. Наступні два роки вона проведе за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Видурила у самотніх чоловіків півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути