пʼятниця, 12 травня 2017 00:05

Школярів примусили дивитися фільм про Кіркорова

Батьки учнів школи в Дєдєнєво Московської області поскаржилися в Міністерство освіти. Дітям на перервах вмикали пісні чи уривки з біографії Філіпа Кіркорова. Після уроків примусили дивитися фільм на 1,5 год. про життя і творчість співака.

— Голова селищної ради Світлана Тягачова схиблена на Кіркорові, — каже мати третьокласниці Ольга Павлова. — Не пропускає жодного його концерту. Купує квитки на обіди з ним. Якимось чином потрапила на хрестини його дітей. У день його 50-річчя закомандувала, щоб у школі провели день Кіркорова. Діти голодні слухали цю маячню після уроків. Старшокласники мали принести відеосюжети, за що вони люблять і захоплюються Філіпом. У третьому класі на малюванні копіювали портрет Кіркорова. Моя донька розплакалася, бо вийшло несхоже. Ми звернулися до депутата Держдуми Мілонова. Той передзвонив і сказав, що хтось із учителів перепив джин-тоніку.

На прес-конференції Кіркорова запитали про ситуацію в школі. Відповів, що не цікавиться такими дурницями.

— Не бачу жодної проблеми, — каже голова сільради Світлана Тягачова. — Діти послухали прекрасну музику про любов. Чи краще було ввімкнути "Ленинград" із нецензурною лексикою? А всі матері розізлилися через мою дружбу з Філіпом Бедросовичем. Думаю, тут присутня банальна заздрість. Не розуміють, що в житті треба цікавитися ще чимось, крім серіалів і котлет. Кілька місяців тому підняли бурю, бо я відремонтований будинок культури назвала "Світлана". Довелося зняти вивіску.

Зараз ви читаєте новину «Школярів примусили дивитися фільм про Кіркорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути