середа, 10 грудня 2008 15:01

Школяр заробляє 30 тисяч фунтів на місяць

16-річний Гарі Купер із британського міста Бенфліт заробляє 30 тис. фунтів стерлінгів на місяць (300 тис. грн). Школяр створив інтернет-магазин із продажу мобільних телефонів і пристроїв.

Доки Гарі навчається в школі, справи ведуть четверо його підлеглих. Вони працюють удома. Фірма переїде до власного офісу, як тільки хлопець досягне повноліття та зареєструє її на своє ім"я.

Гарі переконаний: перший мільйон заробить за кілька років. На власній заробітній платні поки що заощаджує. Виплачує собі 500 фунтів щомісяця. Гроші збирає на моторний човен, про який мріє з дитинства.

13-річний Келвін Прайор із британського міста Брайтон за годину заробляє 70 фунтів. Щодня він виходить грати на гітарі на вулицю. Послухати Келвіна на міській набережній сходиться приблизно сотня людей. Минулого року за кілька тижнів Келвін зібрав 2 тис. фунтів і купив електрогітару. Нині збирає на новіший інструмент. Із ним планує влаштувати перший концерт у клубі.

Зараз ви читаєте новину «Школяр заробляє 30 тисяч фунтів на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути