Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2007 18:03

Секс-ляльки від Хідео Тсучіа продають по 5 тисяч доларів

Автор: фото: REUTERS_Michael Caronna
  У Токіо власник компанії ”Орієнт Індастріз”, яка виготовляє секс-ляльки, зробив виставку двадцяти найкращих своїх творінь.  Їх він називає дочками. Кожна така робиться вручну, коштує від тисячі доларів
У Токіо власник компанії ”Орієнт Індастріз”, яка виготовляє секс-ляльки, зробив виставку двадцяти найкращих своїх творінь. Їх він називає дочками. Кожна така робиться вручну, коштує від тисячі доларів

Японець Хідео Тсучіа заснував компанію "Орієнт Індастріз" вісім років тому. Компанія випускала протези. З першого погляду їх не можна було відрізнити від справжніх кінцівок.

Потім Тсучіа зрозумів, що медичної техніки в Японії вистачає, і вирішив зайнятися виробництвом високоякісних секс-ляльок.

На відміну від звичайних гумових жінок, вироби "Орієнт Індастріз" дуже схожі на справжніх дівчат. Кожна має ім"я та свою історію. Шкіру іграшок роблять з латексу. Всередині вони мають  металеві скелети. Груди ляльок набивають силіконом, а волосся приклеюють справжнє — людське. Важать секс-іграшки від 12 до 24 кг.

Кожну ляльку роблять на замовлення вручну декілька місяців. Базова модель коштує близько $1 тис. Замовник може обрати одяг, тип фігури, колір очей, розмір грудей, довжину волосся. Тоді вартість може сягати $5 тис.

Зараз ляльки продаються тільки в Японії. Недавно Тсучіа вирішив зробити виставку своїх творінь, яких називає дочками. Він обрав 20 найкращих і представив публіці у Токіо. На експозицію шикувалися черги.

Тсучіа дозволяв будь-кому фотографувати іграшки. Однак після того, як знімки з"явилися в Інтернеті на порносайтах, заборонив.

— Мої ляльки — не порнографія. Це витвори мистецтва. Сподіваюся, ті, кому дісталися мої дівчата, розуміють це, — підкреслив власник "Орієнт Індастріз".

Зараз ви читаєте новину «Секс-ляльки від Хідео Тсучіа продають по 5 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути