вівторок, 24 квітня 2018 07:40

Пса королеви Британії похоронять у її резиденції

Автор: www.thedailybeast.com
  Собаки породи коргі Єлизавети ІІ спускаються з трапа в аеропорту Брунея під час візиту Її Величності. Вона намагалася брати собак в якомога більшу кількість подорожей, згадують службовці королівських повітряних сил
Собаки породи коргі Єлизавети ІІ спускаються з трапа в аеропорту Брунея під час візиту Її Величності. Вона намагалася брати собак в якомога більшу кількість подорожей, згадують службовці королівських повітряних сил

Пса породи коргі 14-річного Віллоу британської королеви Єлизавети ІІ, 92 роки, похоронять у одній із її резиденцій — Віндзорському замку. Собака хворів на рак і його приспали 18 квітня.

Віллоу був останнім нащадком коргі Сьюзан — її Єлизаветі на 18-річчя подарувала мати. Королева брала Сьюзан у медовий місяць із принцом Філіпом.

Єлизавета ІІ оплакувала всіх коргі, але смерть Віллоу стала для неї найважчою.

— Він був останньою ниточкою, що пов'язувала її з минулим, батьками і дитинством. Здається, це кінець епохи, — розповідає журналістам представник Букінгемського палацу. Його ім'я не називають.

У королеви залишився ще один коргі Віспер. Його вона забрала після смерті власника — єгеря із королівського маєтку Сандрінгем у графстві Норфолк. Також їй належать два собаки породи доргі — Вулкан і Кенді. Вони є нащадками королівських коргі й такс, розведенням яких займалася сестра королеви, принцеса Маргарет.

У Єлизавети ІІ за весь час було 30 коргі. Розводила їх протягом 70 років. Припинила це 2015-го через свій вік. Боялася, що перечепиться через якогось і травмує і себе, і їх.

Королева сама вигулювала й годувала собак, коли дозволяв щільний графік, розповідає її син герцог Йоркський Ендрю.

Зараз ви читаєте новину «Пса королеви Британії похоронять у її резиденції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути