середа, 18 квітня 2007 17:27

Принцові Вільяму шукають нову наречену

Автор: фото: reuters/Eddie Keogh
   Принц Вільям разом зі своєю дівчиною Кейт Міддлтон дивляться гру регбі між командами Великої Британії та Італії, яка проходила у Лондоні у лютому цього року
Принц Вільям разом зі своєю дівчиною Кейт Міддлтон дивляться гру регбі між командами Великої Британії та Італії, яка проходила у Лондоні у лютому цього року

Спадкоємець британського престолу 24-річний принц Вільям розійшовся зі своєю подругою 25-річною Кейт Міддлтон. Вони зустрічалися п"ять років.

Букмекери вже приймали ставки на те, коли принц освідчиться Кейт. Фірми-виробники сувенірів заготували тисячі чашок, тарілок та килимків для комп"ютерних мишок із зображенням майбутніх молодят.

Однак пара розірвала стосунки. Торік Вільям закінчив королівську військову академію Сандхерст. Після того він практично не приділяв уваги своїй дівчині. Натомість увесь час проводив у графстві Дорсет. Там розквартирований полк, у якому Вільям служить у званні молодшого лейтенанта. Спадкоємцеві престолу більше до вподоби випити з друзями, аніж їхати до Лондона на побачення з Кейт.

Не останню роль у їхньому розриві зіграли численні захоплення Вільяма іншими жінками. Приміром, нещодавно британські ЗМІ надрукували фото принца з 19-річною  Ізабеллою-Анною Ферейрою з Бразилії у нічному клубі. Принц усміхався та пестив дівчині груди.

Кейт Міддлтон уже була знайома з родиною Вільяма. Єлизавета ІІ навіть запросила дівчину до Букінгемського палацу на святкування Різдва королівською сім"єю минулої зими. Водночас вона просила свого старшого онука добре подумати про майбутнє одруження.  Родина монархів не хоче повторення історії із принцесою Діаною.

Сам Вільям зрештою вирішив, що починати сімейне життя йому ще рано. Кажуть, він порвав з Кейт по телефону. Британська преса відразу почала підшукувати принцові нову наречену. Серед імовірних кандидатур називають співачок Кайлі Міноуґ, Брітні Спірс та тенісистку Марію Шарапову. Лондонські букмекери не виключають, що принц може одружитися й з чоловіком. Імовірність цього за їхніми даними становить 100:1.

Зараз ви читаєте новину «Принцові Вільяму шукають нову наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути