четвер, 12 червня 2008 19:06

Після відвідин скотобійні Сьюзан Буретт відмовилася від м"яса

Канадка Сьюзан Буретт пише про м"ясо. Заради книги "Таємне життя м"яса" вона побувала на бійні. Там жінка заганяла тварин до машини, потрошила курей і розтинала свиней. Вона була вражена тим, як поводяться з тваринами та як убивають. За кілька днів зареклася не їсти м"яса.

Повернувшись додому, Сьюзан відмовилася від традиційної індички на День подяки. Їла переважно овочі. Буретт підтримував чоловік Гер, із яким вона живе в цивільному шлюбі. Гер не їсть м"яса кілька років.

За п"ять тижнів письменниця не витримала й пішла до улюбленого ресторану. Каже, що замовила справжній "сніданок лісоруба" — яєчню з беконом і стейк.

— З"їла все з жахливим почуттям провини, — розповідає Буретт.

Згодом жінка вирішила написати нову книгу про непереборну пристрасть до м"яса. Вдалася до нових досліджень — подорожей на китобійних кораблях, зустрічей із тими, хто вирощує, вбиває тварин та готує м"ясо. Побувала на кількох ранчо, у найкращих м"ясних ресторанах. Зрештою написала книгу "М"ясо: історія кохання". В іншій роботі описала досвід вегетаріанства.

Зараз ви читаєте новину «Після відвідин скотобійні Сьюзан Буретт відмовилася від м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути