вівторок, 26 червня 2007 17:57

Періс Хілтон вийшла із в"язниці

26-річна спадкоємиця мережі готелів Періс Хілтон вийшла з каліфорнійської жіночої тюрми Лінвуд. Там вона відбувала покарання за водіння автомобіля без прав у нетверезому стані.

Хілтон відсиділа у в"язниці 23 дні. Вихід на свободу вона відсвяткує родинною вечіркою в казино "Палац Цезаря" в Лас-Вегасі.

Тюремний термін Періс Хілтон відбувала драматично. Спочатку жінка відмовлялася їсти й постійно плакала. Тому через три дні її випустили під домашній арешт. Однак це зробили без згоди судді. Він наказав Хілтон повернутися до камери, пригрозивши, що у випадку непокори їй доведеться відсидіти вдвічі більше.

Потім Періс заспокоїлася. Із в"язниці почали повідомляти, що вона багато молиться, читає листи від батьків і друзів, малює.

Коли термін ув"язнення закінчився, Хілтон переодяглася у звичний для неї одяг. "Від тюремного одягу так смердить!" — сказала вона і поїхала з батьками.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон вийшла із в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути