Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 17:36

"Печерний чоловік" шукає наречену

29-річний китаєць Юй Чженхуань, 96% тіла якого вкрито волоссям, вирішив одружитися. Він уже почав шукати наречену через Інтернет.

— Я чесний із жінками, з якими спілкуюся через мережу. Одразу зізнаюся, що мене записали до Книги рекордів Гіннеса як найволохатішого чоловіка в світі, — говорить Юй. — Звичайно, це шокує багатьох жінок. Але сподіваюся, що зрештою вони розгледять у мені хорошу людину. Я знаю, що потворний. Але мені потрібна любов, як усім іншим. Почуваюся наче Кінг Конг — зовні огидний, але з великим серцем.

Чженхуань народився в місті Шеньян у провінції Ляонін. Із самого дитинства його тіло було вкрите жорстким темним волоссям. Немає лише на долонях і стопах.  Чоловік звик, що через надмірну волохатість на нього постійно тикають пальцем. У дитинстві дражнили "печерною людиною".

Проте Юй не соромиться свого вигляду. Якби мав шанс народитися ще раз, то хотів би бути таким самим. Сам себе називає "волохатим парубком". Попри незвичну зовнішність, у нього вже була подружка. Чоловік веде активний спосіб життя. Він захоплюється рок-музикою, грає на гітарі та саксофоні. Виступає в барах, дає сольні концерти. Найближчим часом планує видати власний альбом.

Головна незручність полягає в тому, що йому періодично доводиться робити операції з видалення волосся у вушних раковинах. Інакше Чженхуань може втратити слух.

Зараз ви читаєте новину «"Печерний чоловік" шукає наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути