вівторок, 09 вересня 2008 19:29

Мішель Маур скалічив понад 100 жінок

В Іспанії затримали пластичного хірурга, який покалічив понад 100 жінок. 59-річний Мішель Маур на початку 1990-х відкрив приватну практику в Марселі. 1996-го року йому вперше заборонили оперувати через численні скарги пацієнток.

Однак хірург продовжив практикувати. Він роздавав поліцейським хабарі, аби вони його не чіпали. А незадоволених клієнток залякав. Платив чималі гроші за рекламу, щоб заманювати нових пацієнток. Натомість на якісне обладнання не витрачався. Операції проводив у брудних приміщеннях. Анестезію робив абияк.

В однієї пацієнтки силіконовий імплантат відійшов під пахву. Іншій Маур зробив невдалу ліпосакцію живота. Шви, зроблені хірургом, погано загоювалися, а губи втрачали форму.

Зрештою Маура все ж таки заарештували. Марсельський суд приговорив його до трирічного ув"язнення, однак дозволив йому вийти під заставу. Хірург скористався цим і втік на розкішній яхті до Іспанії. Там його спіймали. Тепер Мауру загрожує більший тюремний строк.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Маур скалічив понад 100 жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути