середа, 05 грудня 2007 18:04

Хілларі Клінтон давить горіхи колінами

За місяць до Різдва американські магазини отримують 25% своїх річних доходів. Усі купляють подарунки близьким. Інтернет-сайт Стьюпід.ком склав рейтинг найбезглуздіших подарунків, які тільки можуть придбати американці.

Перше місце посіла горіхотворка у вигляді Хілларі Клінтон, кандидата у президенти США від Демократичної партії, дружини колишнього президента Білла Клінтона. Щоб розколоти горіх, потрібно покласти його поміж колінами колишньої першої леді країни. На її обличчі при цьому сяє привітна усмішка.

У списку безглуздих подарунків є також прикраси для ялинки у вигляді баків для сміття, освіжувач повітря з запахом бекону та складаний ніж рожевого кольору з 18 лезами, призначений для дівчат. Брелок для ключів із Буш-таймером відраховує, скільки ще днів, годин, хвилин та секунд залишилося до кінця президентського терміну Джорджа Буша.

Усі подарунки можна замовити в Інтернеті. Лідером продажів є сенатор-горіхотворка. Серед інших популярних позицій — нагострювачі олівців у вигляді носа, які працюють ніздрями, рушник, на якому вказано, яка його частина призначена для обличчя, а яка — для сідниць.

Зараз ви читаєте новину «Хілларі Клінтон давить горіхи колінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути