понеділок, 29 вересня 2008 17:16

Джо Чармаш жебракує заради хворих дітей

В угорському місті Дебрецен 85-річний Джо Чармаш продав усе своє майно. Тепер він живе на вулиці в картонній коробці. Після продажу нажитого в угорця на руках було 100 тис. євро (700 тис. грн). Усі ці гроші чоловік витратив на дітей. Купив рентген останньої моделі й апаратуру для огляду серця. Медичне обладнання віддав у лікарню для хворих на серце дітей. Раніше Чармаш сам там працював.

— Мені шкода дітей, які через хворобу змалку не можуть жити повноцінним життям. Я прожив цілих 85 років. Тепер настав час їм бути щасливими. Мені буде спокійніше жити в злиднях, знаючи, що вони стали більш забезпечені, — каже Джо.

21 вересня в Міжнародний день миру заради дітей у Афганістані склали зброю бойовики. Співробітники Організації об"єднаних націй закликали на день свята припинити війну. Обидві сторони конфлікту відгукнулися на пропозицію. Завдяки цьому працівники Дитячого фонду ООН та Всесвітньої організації охорони здоров"я змогли провести вакцинацію місцевих дітей проти поліомієліту.

Зараз ви читаєте новину «Джо Чармаш жебракує заради хворих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути