пʼятниця, 05 листопада 2010 02:33

Дочка розвідника сфотографувалася з позолоченим автоматом

Донька глави британської розвідки Джона Соєрса 23-річна Корін виставила на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" фотографію, на якій вона стоїть біля різдвяної ялинки. В руках має позолочений автомат Калашникова. Таку саму зброю знайшли сім років тому в Іраку в резиденції Саддама Хусейна. Соєрс привіз автомат з іракської столиці Багдада. Отримав його у подарунок за тримісячну службу в країні.

Батько вибачився перед британцями за доньку. Вона випускниця Оксфорда,  одного з найстаріших і найкращих університетів Європи.

— Корін мала двічі подумати перед тим, як зробити таке. Тим паче, повинна розуміти, ким я працюю, — коментує 55-річний розвідник.

Фото з'явилося в інтернеті у травні, але тільки тепер знімок потрапив у пресу.

Наприкінці жовтня Джон Соєрс заявив, що треба подбати про кращу захищеність соціальних мереж. У травні його дружина виклала на своїй сторінці у "Фейсбуці" фото чоловіка. На знімку головний британський розвідник у дуже коротких шортах.

Джон Соєрс очолює зовнішню розвідку Великої Британії з листопада минулого року. У липні стало відомо, що заробляє 169 тис. 999 фунтів (2 млн 162 тис. 610 грн. — "ГПУ") на рік.

Зараз ви читаєте новину «Дочка розвідника сфотографувалася з позолоченим автоматом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути