вівторок, 14 жовтня 2008 18:08

Чоловік тримав дружину під арештом півстоліття

Півстоліття тримав свою дружину під домашнім арештом ревнивий чоловік в італійському місті Вал ді Ноні. Заборонив жінці виходити з дому 1958 року, одразу після їхнього весілля.

Нещодавно в італійки стався серцевий напад. Чоловіку довелося викликати їй "швидку". У клініці жінка наважилася розповісти про те, як вона жила.

Чоловік замикав її в будинку, коли йшов на роботу зранку. Вона могла виходити надвір тільки разом із ним. Розмовляти з сусідами або перехожими заборонялося. Раз на день жінці  дозволялося погуляти по маленькому саду. Після 17.00 чоловік запирав усі вікна та двері. Забороняв читати та слухати музику. За непокору бив.

У подружжя є дорослі син і донька. Підлітками чоловік відправив їх учитися до Мілана. Там вони й залишилися. Востаннє бачилися з матір"ю 30 років тому. Нині жінка збирається перебратися до них. Однак і з чоловіком розлучатися не хоче.

— Людина звикає до всього. Я от звикла підкорюватися. Навіть не уявляю, що можу бути сама собі хазяйкою. Мій чоловік завжди все за мене вирішував, — каже жінка.

Домашнього тирана заарештувала поліція. Йому загрожує 5-річне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік тримав дружину під арештом півстоліття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути