Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2007 18:42

Брітні Спірс поголила голову

  Американська співачка Брітні Спірс голить собі голову у перукарні
Американська співачка Брітні Спірс голить собі голову у перукарні

Американська співачка Брітні Спірс, 25 років, втекла з реабілітаційної клініки "Проміс" в місті Малібу, штат Каліфорнія.

На початку тижня Спірс з"явилася на публіці з поголеною головою. Власниця перукарні каже, що співачка прийшла до неї без попереднього запису. Перукарка Естер Тогноцці спочатку відмовилася виконувати бажання Брітні. Тоді та схопила бритву і почала робити це сама. Зрештою, фахівець таки допомогла. Подейкують, що зробити нову зачіску Спірс змусили воші.

Після перукарні співачка подалася до салону й наколола два татуювання — на зап"ясті та на стегні. Увечері Спірс бачили на вечірці у Беверлі Хілз, престижному районі Лос-Анджелеса. На голову одягла перуку.

Торік у листопаді Брітні з гучним скандалом розлучилася з другим чоловіком, 28-річним співаком Кевіном Федерлайном. Він обіцяв розмістити в Інтернеті домашнє порно, якщо Брітні не заплатить йому $20 млн. Вимагав також опіку над двома їхніми синами. Приватні компанії, які займаються випуском "фільмів для дорослих", запропонували йому $100 млн за плівку.

У відповідь Брітні сама розмістила це відео на одному з сайтів. До того ж зробила це безплатно. Каже, зробила так, аби колишньому чоловікові не дісталося ані цента.

Після розлучення Спірс стала пиячити. Музикою вона практично не займається. Багато часу проводить у компанії світської левиці Періс Хілтон на вечірках у нічних клубах. Кілька разів папараці вдавалося сфотографувати обох без спідньої білизни.

Раніше Спірс вважали найуспішнішою співачкою світу. Її дебютний альбом вийшов 1998 року, став платиновим 8 разів. Відтоді продали понад 60 млн копій її записів. Фотографія вагітної Брітні з"явилася на обкладинках багатьох журналів і навіть на рекламних щитах в японському метро.

Художник Деніел Едвардс створив скульптуру, яка зображує Спірс під час пологів. Перший син співачки Шон Престон став дитиною, яку найбільше фотографували.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс поголила голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути