четвер, 22 липня 2021 12:06

Батько знайшов викраденого сина через 24 роки

Китаєць 51-річний Гуо Гангтанг знайшов сина після 24 років пошуків. За цей час проїхав на мотоциклі країною понад 500 тис. км.

Автор: ФОТО З САЙТА DAILYMAIL.CO.U
  Китаєць Гуо Гангтанг тримає фото вкраденого сина Ксінженя. Шукав його 24 роки. Прийомні батьки до 25-річчя не розповідали хлопцю, що купили його
Китаєць Гуо Гангтанг тримає фото вкраденого сина Ксінженя. Шукав його 24 роки. Прийомні батьки до 25-річчя не розповідали хлопцю, що купили його

2-річний син Гуо грався біля їхнього будинку в провінції Шаньдун. Торговці людьми шукали малюка на продаж. Побачили хлопчика. Схопили його й відвезли на автовокзал. У провінції Хенань продали дитину. Гуо Ксінжень досі жив там. Закінчив університет і працює вчителем. Поліція змогла знайти його за допомогою ДНК-тесту. Пізніше вистежили й заарештували двох підозрюваних у викраденні.

Гуо Гангтанг їздив у понад 20 провінцій на мотоциклі. Під час пошуків ламав кістки в ДТП, бився з грабіжниками, пошкодив 10 мотоциклів. Ходив з плакатами та фото сина, витратив усі заощадження. Спав під мостами та жебракував, коли закінчувалися гроші. Став членом організації зниклих безвісти в Китаї і допоміг щонайменше семи батькам знайти дітей.

— Не уявляєте мого щастя, — каже Гуо. — Сина виховали хороші люди. Дали йому все, що могли. Не думаю про них погано. Торговці могли набрехати, що мій син — сирота чи я сам продав його. Головне — я знайшов свою дитину. Боялися з дружиною, що не доживемо до цього дня.

2015-го підрахували, що в Китаї щороку викрадають 20 тис. дітей. Багато з них продають на усиновлення як у самій країні, так і за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Батько знайшов викраденого сина через 24 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути