пʼятниця, 21 вересня 2007 15:39

Батько покинув 3-річну доньку на вокзалі

Поліція Нової Зеландії, Австралії та США шукає батька 3-річної Цянь Сюнь Сюе. 15 вересня дівча підібрали працівники залізничного вокзалу новозеландського міста Окленд. Вона сама прогулювалася платформою.

Камери спостереження записали, що дівчинку лишив на пероні чоловік, імовірно її батько Най Цзін Сюе, 54 роки. Він родом із Китаю, працював в Окленді видавцем китайської газети. Поліцейським стало відомо, що чоловік відлетів до США через годину після того, як залишив дитину на пероні.

Нещодавно Най Цзін розлучився з матір"ю дівчинки, 27-річною Анан Сюе. За словами сусідів родини, подружжя часто сварилося, кілька разів їм навіть доводилося викликати правоохоронців.

Коли поліцейські дізналися, що чоловік вилетів із країни, вони почали шукати його дружину. Виявилося, що її ніхто не бачив із 10 вересня. Через дев"ять днів тіло Анан знайшли в автомобілі на задньому дворі її будинку. Головним підозрюваним є Най Цзін. Про нього відомо лише, що долетів до Лос-Анджелеса. Де він тепер, ніхто не знає.

Тим часом дівчинку тимчасово взяла до себе родина працівника вокзалу. На ній був светр фірми "Гарбузова заплатка". Тож малу відразу прозвали Гарбузиком. Перші два дні Цянь Сюнь Сюе не сказала жодного слова. Потім почала кликати маму й відповідати на запитання "так" чи "ні".

Гарбузик нормально спить і їсть, поводиться спокійно. З усієї країни їй шлють іграшки та солодощі. У Китаї в дівчинки залишилася бабуся. Вона обіцяла приїхати й забрати онуку до себе.

Зараз ви читаєте новину «Батько покинув 3-річну доньку на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути