четвер, 08 листопада 2018 13:55

"Хлопці сказали: вшивайся, він іде!" - більше десятка загинули через стрілянину в барі
5

Місце стрілянини у американському місті Таузенд-Окс
Фото: LAT
Місце стрілянини у американському місті Таузенд-Окс
Місце стрілянини у американському місті Таузенд-Окс
Місце стрілянини у американському місті Таузенд-Окс
Місце стрілянини у американському місті Таузенд-Окс

Щонайменше 13 осіб загинули через стрілянину у барі Borderline Bar & Grill в американському місті Таузанд-Окс, штат Каліфорнія. Ще 18 постраждалих самостійно доїхали до місцевих лікарень. Місто вважається одним із найбільш безпечних у США.

Серед убитих - стрілок. Його знайшли мертвим усередині бару. Також загинув заступник шерифа, повідомляють американські ЗМІ.

Стрілянина сталася о 23:30 за місцевим часом. До бару зайшов бородатий чоловік віком близько 20 років. Ймовірно, виходець із Близького Сходу. Був озброєний пістолетом, розповів свідок журналісту АВС. Чоловік застрелив охоронця Закинув до бару кілька димових шашок. Потім відкрив вогонь по присутніх. Правоохоронці стверджують, що було близько 30 пострілів.

"Жахливе видовище. Скрізь кров. Серед усього цього - підозрюваний", - ледь стримуючи емоції, розповів шериф.

Під час стрілянини у закладі відбувалася студенстька вечірка у стилі кантрі.

"Я впав. Потім підвів очі та побачив, що охоронець мертвий. Нападник переступив через мене і пішов до офісного приміщення. Там знову відкрив вогонь. Коли почалася стрілянина, я подумав, що це жарт. Досі не розумію, як вижив", - пригадує Джон Гедж. На момент подій розмовляв телефоном із вітчимом біля вхідних дверей. Зміг вибратися та втекти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські застрелили чоловіка, підозрюваного у вбивстві

"Коли почалася стрілянина, я була на танцполі. Потім було затишшя. До мене підійшли хлопці та сказали: "Вшивайся, він іде". Побачила стрілка лише на мить: це був високий білий чоловік. Нижня частина його обличчя була закрита лижною маскою. Був повністю одягнений у чорне. Я відразу ж вибралася з бару через задній вихід", - розповідає місцева жителька Тейлор телеканалу ABC7.

У Кропивницькому на вулиці поблизу супермаркету застрелили 40-річного чоловіка. Убивство сталося 6 листопада близько 22:00 на вулиці Верхній Пермській, повідомили у пабліку "Кропивницький дорожній контроль

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці сказали: вшивайся, він іде!" - більше десятка загинули через стрілянину в барі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути