пʼятниця, 13 квітня 2007 07:05

Замерзляк збив чоловіка і спалив себе

Обвугленого 22-річного Віталія Замерзляка знайшли біля спаленої власної машини в урочищі поблизу райцентру Кельменці Чернівецької області. Він наклав на себе руки після наїзду "дев"яткою" на 42-річного Миколу Осіпова на станції Ларга.

Трагедія сталася близько одинадцятої вечора на Великдень. Віталій їхав легковиком із Кельменців у село Росошани.

Після того, як збив людину, втік з місця пригоди. Миколу Осіпова забрали до Кельменецької райлікарні. Однак урятувати життя чоловікові не змогли.

— Через годину після аварії Замерзляк заїхав до урочища Дубина поблизу Кельменців, облився бензином, сів за кермо й підпалив себе, — розповідає 33-річний Валентин Вишинський, оперуповноважений кримінального розшуку Кельменецького райвідділу міліції.

Вогонь дістався паливного баку, автомобіль вибухнув. Віталія викинуло через переднє скло. Машина згоріла повністю, чоловік на 90%.

Замерзляк ніде не працював. Жив за гроші, які мати-заробітчанка передавала з Італії. В Осіпова залишилася 47-річна співмешканка Світлана та двоє дорослих дітей. Його дружину Наталію вбили чотири роки тому. Злочину досі не розкрили.

Зараз ви читаєте новину «Замерзляк збив чоловіка і спалив себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути