Ексклюзиви
субота, 19 квітня 2008 07:11

Володимир Гришко шукає талановитих дітей

— Я хочу відкрити справжні вокальні перлини, а не шептунів, які можуть співати тільки попсу під фанєру, — заявив у середу оперний співак Володимир Гришко, 47 років.

16 квітня він розпочав всеукраїнський тур "У пошуках перлин". Його мета — знайти людей із сильними голосами, які зможуть співати оперу. Тур пройде у Дніпропетровську, Донецьку, Києві та Львові. Перший етап розпочався 18 квітня прослуховуванням у Чернівцях.

Аби взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати запис свого співу на диску на адресу: м. Київ-50, а/с 37. Гришко каже, що вже надійшло майже тисяча дисків:

— З кожного міста ми плануємо обирати по 7–10 дітей віком 14-15 років. Потім визначать 15 найкращих. Із них я особисто оберу трьох фіналістів.

Переможці конкурсу заспівають із Гришком на одній сцені. Потім співак із ними проводитиме майстер-класи та ставитиме дихання.

— Бо я не розумію, коли кажуть, що треба голос ставити. Голос або є, або його немає, — пояснює. — Ще будемо відправляти вчитися до школи при "Метрополітен-опера" у Нью-Йорку, також при Маріїнському театрі в Петербурзі. Кошти виділить держава, ми тільки оплатимо проїзд.

У вересні Гришко планує відкрити власну "Оперну майстерню Гришка". Переможці конкурсу матимуть право безкоштовно навчатися у ній. Каже, що розкрутка оперного співака коштує 50–100 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гришко шукає талановитих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути