четвер, 19 липня 2007 07:08

Украли машину за 150 тисяч доларів

У місті Краматорську Донецької області вкрали автомобіль "Порше 911 Каррера". Цю модель випустили минулого року. Коштує вона $150 тис.

Власник "порше", 35-річний донеччанин, їхав із відрядження з Харкова до Донецька. У Краматорську зупинився пообідати в кафе. О 14.15 він залишив машину на вулиці, а через півтори години її вже не було.

Спочатку чоловік подумав, що це хтось пожартував. Разом із місцевим приятелем почав шукати машину. Лише через три години повідомив у міліцію.

— За свою роботу я вперше стикаюся з таким дорогим викраденням, — зізнається Володимир Кишкін із міського відділу міліції. — Шанси знайти машину невеликі.

— Без ключа машину завести нереально, — розповідає 28-річний Сергій Корольов із відділу продажів автосалону "Порше Центр Київ". — На "порше" стоїть система сигналізації з п"яти прихованих модулів захисту. Їхнє місце знає лише завод-виробник. А ключ від машини — носій усієї інформації. Коли машину закрити, блокується двигун, електрична система, коробка передач. Блок може зняти тільки ключ.

Корольов припускає, що вкрадений у Краматорську "порше" міг бути куплений з рук, а не в офіційних дилерів:

— Усе робиться дуже просто. Приганяють машину з якоїсь країни, а потім стежать за нею півроку-рік. Як тільки трапляється хороша нагода викрасти її — викрадають. Ті "продавці", маючи ключ, спокійнісінько сідають у машину і їдуть.


Зараз ви читаєте новину «Украли машину за 150 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути