вівторок, 31 липня 2007 07:05

У Севастополі згорів супермаркет

— Дим від пожежі було видно за кілометр-два. Люди самі вибігали з магазинів ще до приїзду пожежників. Ніхто не постраждав, — розповідають в управлінні МНС Севастополя. — Майже повністю вигоріла техніка — телевізори, холодильники, пральні машинки — уся "битовуха".

Минулої п"ятниці о четвертій по обіді в Севастополі почав горіти один із найбільших супермаркетів міста — "Фокстрот". Усі рятувальники в той час були на інших пожежах.

Будівля, що горіла, — триповерхова. На першому розташований продуктовий "Еко-маркет" і автосалон, на другому — меблевий магазин, а на третьому "Фокстрот".

— Пожежа почалася на даху приміщення і перекинулася на третій поверх. Вигоріло десь дві тисячі квадратів, — кажуть МНСники. — Повністю загасити все вдалося біля одинадцятої вечора. А от збитки поки що не відомі.

Зараз жоден із постраждалих супермаркетів не працює. Там усе залите водою. Коли почалася пожежа, із автосалону швидко вивезли всі машини.

Попередня причина займання — порушення протипожежних правил. Окрім згорілого, в Севастополі є ще два відділення магазину "Фокстрот".

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі згорів супермаркет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути