Ексклюзиви
пʼятниця, 27 серпня 2010 04:41

У домі Камалії прибирають чотири покоївки

Автор: фото: Тарас Подолян
  Співачка Камалія у своєму будинку в Кончі-Заспі стоїть біля картини, на якій зображено її чоловіка Мохамеда Захура у повний зріст. На задньому плані видно яхту ”Арман”, яку чоловік подарував їй на день народження
Співачка Камалія у своєму будинку в Кончі-Заспі стоїть біля картини, на якій зображено її чоловіка Мохамеда Захура у повний зріст. На задньому плані видно яхту ”Арман”, яку чоловік подарував їй на день народження

Про зустріч зі співачкою та акторкою 32-річною Камалією — справжнє ім"я Наталія Шмаренкова — домовляємося через її матір 53-річну Інну Петрівну. Вона просить чекати її о 16.00 на трасі до Кончі-Заспи, не вказуючи точного місця.

— Станьте там, біля КПП, водій вас побачить, — говорить, маючи на увазі будки охоронців, що на в"їзді майже до кожної вулиці в Кончі-Заспі.

Інна Петрівна запізнюється на півтори години:

— Була в заміському будинку. Там ремонт. За всіма подивитися треба.

Під"їжджаємо до будинку. Камалія виходить у внутрішній двір.

— У цьому будинку я все сама спланувала. Промальовувала кожну деталь, підбирала тонни мармуру, плитки, дерева. Меблі замовляла з Італії. Відпочивали з чоловіком у найдорожчому готелі "Парус" в Арабських Еміратах і побачила там чудові диванчики зі столиками. Мама боялася, що все буде дуже яскраво, пєтушино. Але я була певна, що будинок виглядатиме шикарно.

Веде в їдальню. На стінах — золотисті шпалери.

— Вони на тканєвій основі з голографічним малюнком. Побачила такі в Арабських Еміратах. Купила там, але прорахувалася. Коли треба було ще кілька рулончиків придбати, оббігала весь Київ, у Москву їздила — ніде нема. Довелося знову з Еміратів везти. Вони дорогі, із сусальним золотом.

У холі звисає 10-метрова кришталева люстра. Висота стелі сягає 14 метрів. На стіні — 3-метрова картина. На ній співачка з чоловіком та родичами у пакистанських костюмах. Чоловік Камалії 55-річний Мохамед Захур має нафтовий бізнес.

— Напевне, це найбільша картина в Україні. Її для нас писав Вадим Найдюк. Вона на холсті, приклеєна до стіни.

На червоному оксамитовому кріслі спить біла пухнаста кішка.

— Це Білка. Я її з конюшні вкрала, — співачка гладить кішку. — Каталася на конях і побачила біле кошеня.

Заводить у кабінет. У ньому — золотий годинник із передзвоном, акваріум на підставці, блискучі позолочені дрібнички на столі. У шафі розкладені дипломи та нагороди, поряд із ними лялька у білому вбранні.

— Це фарфорова лялька ручної роботи. Я їх колекціоную, маю близько десятка. Вони коштують 800–1000 доларів. Нещодавно в Америці купила за копійки — 100 доларів.

Йдемо до іншої будівлі через двір. Інна Петрівна просить узути бахіли з поліетилену, щоб не пошкрябати мармурову підлогу.

— У хазяйському домі у нас чотири спальні, у будинку для гостей — дві. Маємо три сауни, російську баню на дровах, критий басейн на 20 метрів, спортзал і масажний кабінет. Нещодавно купила комбайн для лиця, в ньому купа різних функцій, робить масажі, чистить шкіру.

Показує дім для обслуги на чотири спальні.

— У нас працюють четверо покоївок. Є людина, яка займається дрібним ремонтом, ходить по дорученнях, садівник, сантехнік. Скільки охоронців, не маю права казати. Маємо управляючого, бо часто у від"їздах. У Пакистані буваємо. Там у нас свій дім є. Побутом я не займаюся. Чоловік сказав, що хоче мати не дружину-домогосподарку, а подругу.

Крутить у руці подібний до мобільного телефону пристрій. По ньому викликає служниць.

— Одного разу я помила посуд, і через засіб для миття шкіра пошелушилася. Ми найняли дівчину, яка займається кухнею. Готувати я дівчат сама вчу. Прошу підготувати продукти, начистити усього й показую, як правильно різати, що робити. Даю їм спробувати, аби запам"ятали смак. Рибу слід готувати на грилі, а не на жиру в сковорідці. Ми дуже вимогливі до продуктів. Їмо тільки здорову їжу, ніяких олів"є. Чоловіка відучила їсти перчене.

Виходить у двір, показує "Мерседес кабріолет" — із відкидним дахом.

— Маю "бентлі", "мерседес" та "мінікупер". Він старенький, на ньому мама їздить. Але я не можу з ним розлучитися, бо це перша машина, яку мені чоловік подарував. Ми тоді тільки два тижні зустрічалися. Як треба поспішити, саджу водія на місце пасажира і веду сама. Якщо ловлять на перевищеннях швидкості, дарую фото з автографом.

Йде до басейну. За ним — фруктовий сад.

— За сад довго боролася з чоловіком. Він хотів, аби тут росли туї, ялинки, сосни, а я висадила 26 фруктових дерев.

У ньому стоять клітки з великим какаду та кроликами. Садівник по секрету каже, що будівельники навчили птаха матюкатися. Поряд проритий канал до Дніпра. Там стоїть яхта "Арман".

— Чоловік мені її подарував, — заходить по трапу. — На мій день народження не зміг приїхати, тому попросив друзів поздоровити. Вони влаштували вечірку на яхті. Під час веселощів сказали, що вона моя.

Зараз ви читаєте новину «У домі Камалії прибирають чотири покоївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути