четвер, 23 червня 2022 00:15

Створили сайт із даними про російських окупантів

В Україні запустили сайт "Книга катів українського народу". Тут кожен українець може переглянути дані про російських окупантів та їхні злочини.

— Це сайт із детальною й перевіреною інформацією про російських військових. І про солдатів, і про генералів, — каже керівник Офіса президента Андрій Єрмак, 50 років. — Проєкт збирає докази воєнних злочинів в Україні і дані про тих, хто їх скоїв. Розслідування лише розпочалися і триватимуть, доки не буде знайдений останній кат. Тут буде кожен, хто причетний до злочинів проти українського народу.

Сайт містить дані про 607 російських військових. Можна побачити фотографії вчинених злочинів, а також повідомити про ті, свідками яких ви стали. Зараз в Україні вже розслідують понад 1,7 тис. справ про воєнні злочини Росії, починаючи з 24 лютого 2022-го. Серед них випадки руйнування будинків, убивства мирних жителів та мародерства.

Зараз ви читаєте новину «Створили сайт із даними про російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути