Ексклюзиви
середа, 16 лютого 2011 05:00

Мільйон гривень виграшу принесли до лікарні

Олександр Поліщук, 32 роки, із райцентру Котовськ на Одещині виграв 1 млн грн у "Лото Забава". Він став першим мільйонером лотереї цього року і 83-м за історію гри.

13 лютого Олександр із дружиною Аллою приїхали до Києва по виграшний сертифікат. Він — військовий, вона працює в лікарні. Виховують 15-річного сина.

— Он позвонил и сказал: "Привет, миллионерша", — згадує Алла. — Я не повірила, бо передачу не дивилася, а чоловік у цей час був на лікуванні в Одесі. Напередодні, в суботу, він говорив, що купив білети, та я якось пропустила повз вуха. І тут каже: "Ти що, не дивилася, мій білет виграв!" Я тільки раза з 15-го зрозуміла, що це правда.

Раніше сім'я Поліщуків ніколи не грала у "Лото Забаву". Цього разу Олександр узяв участь із цікавості. Білети купила знайома одного із сусідів по палаті на п'ятій станції Великого Фонтана, у кіоску "М.С.Л.". Коштували 32 грн.

— Як ділили білети, мене в палаті не було, а коли прийшов, віддали моїх два, — говорить Олександр Поліщук. — Коли пролунав виграшний номер, спочатку й сам не повірив, перевірив кілька разів, аж потім подзвонив дружині.

За виграні гроші родина планує придбати квартиру й машину. Хочуть також улітку з'їздити на відпочинок. Частина коштів піде на навчання сина. Він цього року планує вступати після дев'ятого класу.

— Син уже замовив діджейське обладнання — вініл, здається, називається, — розповідає Олександр. — Та й могорич усі просять. Охочих стільки, що треба буде однією великою свадьбою одбувать.

— Ми розуміємо, що цих грошей на все життя не вистачить, а зберігати їх не збираємося, — долучається дружина. — Вони як прийшли, так і підуть. Чесно кажучи, навіть соромлюся піаритися. Та й на зіркову хворобу однозначно ми не захворіємо.

Зараз ви читаєте новину «Мільйон гривень виграшу принесли до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути