вівторок, 27 лютого 2007 17:12

Грабіжницю зловили в трамваї

— Приходять троє: чоловік, його донька з синцем під оком та п"яна дівчина. Чоловік говорить: "Ось вам грабіжницю привів. Вона  в доньки мобільний телефон хотіла вкрасти", — розповідає начальник Ленінського райвідділу міліції Вінниці Олег Картишев, 36 років.

16-річна Ольга побачила на вулиці гарно одягнену дівчину.  Наздогнала і почала чіплятися. Потім ударила й вирвала сумочку. Доки постраждала наздогнала грабіжницю, та вже встигла витягнути мобільний.

Ольга на зупинці застрибнула в трамвай. Постраждала з автомата зателефонувала батькові. Той був неподалік на машині. Він перекрив рух транспорту. Витягнув із трамвая грабіжницю та відвіз до міліції.

Зараз Ольга під арештом. Їй загрожує шість років ув"язнення. Про вчинене не жалкує.

— Подобається мені так, того роблю, — каже вона. — Я додому хотіла б вернутися, до Молдови, але мене на границі не пустять, у мене документів нема. Там усі мої рідні і папа. Він мене шість років назад продав тут якимсь пацанам, щоб я просила милостиню. А я не захотіла просити і втекла. Зараз на трасі стою.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжницю зловили в трамваї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути