вівторок, 28 серпня 2007 07:07

Чотири учениці обікрали дитсадок

Обручі, скакалки, м"ячі, чотири набори пластиліну і п"ять наборів акварельних фарб винесли з приміщення дитячого садочка в селі Юрківці Заставнівського району Чернівецької області третьокласниці Ірина, Інна, Анастасія та п"ятикласниця Марія.

— 22 серпня дівчатка проникли у садочок, зламавши зачинені двері. Це було неважко зробити, бо їх багато років не ремонтували, — розповідає завідувач дитсадка Марія Шкраба, 38 років. — Коли зникли ці речі, я відразу тих дівчаток запідозрила. Вони цілий день крутилися на території садочка.

— Наразі вартість знайдених у них удома іграшок оцінили в 135 гривень, частину зниклих обручів, скалок та м"ячів познаходили на дитмайданчику, — говорить Олексій Пономаренко з Центру громадських зв"язків обласного управління міліції. — Іграшки діти приносили додому частинами. Усі дівчата з благополучних сімей.

Проти дітей не порушили кримінальну справу, бо вони неповнолітні. Окрім того, сума награбованого незначна. Працівники кримінальної міліції у справах неповнолітніх проводять виховні бесіди з дівчатами. Їхні батьки понесуть адміністративну відповідальність.

Узимку цього року за крадіжку затримали 12-річну Наталію з села Хлівище Кіцманського району на Буковині. На подарунок для подружки вона вкрала з дитсадка сусіднього села Малятинці дитячі іграшки, фломастери й калькулятор — усього на 140 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чотири учениці обікрали дитсадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути