четвер, 03 вересня 2009 07:54

Олександр Польгун попав під воза й загинув

Житель села Ягнятин Ружинського району на Житомирщині Олександр Польгун, 49 років, загинув, потрапивши під віз. Нещасний випадок стався у суботу, 29 серпня.

Того дня ягнятинці отримували зерно за паї, здані в оренду місцевому фермерському господарству. Ніна Горбатюк, сусідка Польгуна, попросила іншого сусіда, Олександра Кушіма, аби той допоміг перевезти мішки із зерном на своєму возі. Розповідають, що Олександр Польгун сидів на узбіччі, був напідпитку, коли Кушім під"їхав до двору жінки. Аби заробити на пляшку, Польгун напросився допомогти розвантажувати зерно, розповідає сільський голова Ягнятина Галина Щербатюк, 57 років. Заліз на воза, подавав сусідові мішки. Не втримався й упав між конем і возом. Тварина злякалася, понеслася галопом вулицею. Одяг чоловіка замотався на колесо, віз потяг його за собою.

— Кінь біг із горба до ставу на великій швидкості. На зустріч ніхто не йшов, тому нікому було зупинити. Коняка протягнула Польгуна по землі й по камінню зо 500 метрів. У нього там численні переломи. Це нещасний випадок. У родині Кушімів тепер переживають, винуватять себе. А Ніна плаче. Каже: де той Сашко взявся, я ж його не просила помагати. В неї таке творилося біля двору. Мішки попадали, зерно геть усе розсипалося, — згадує Галина Щербатюк.

Не так давно померла мати покійного, нещодавно родина відбувала сороковини по ній. У загиблого лишилися донька й син. Чоловік не жив із дружиною й дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Польгун попав під воза й загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути