середа, 12 грудня 2018 12:45

Неймовірні краєвиди, розваги та затишок: фіни зробили унікальне місце з нічого

Неймовірні краєвиди, розваги та затишок: фіни зробили унікальне місце з нічого
Показали фінський рай, куди можуть приїхати туристи. Фото: скрін з відео

У мережі з'явилося відео з унікального місця, яке зберегло свою первозданність. Воно знаходиться у містечку Падасйокі в Південній Фінляндії.

Рекламний відеоролик опублікували на YouТube-каналі міста. Згідно з переписом 2015 року населення цього пункту становить всього 3 тис. Місцеві радо приймають туристів.

"У Нью-Йорку є все, у нас - нічого. У Парижі є пам'ятники, у нас - нічого. У вас є ресторани, а ми пропонуємо щось… з нічого", - написали фіни.

Ролик має назву Experience nothing, що в перекладі на українську означає "Відчуй нічого". Показує надзвичайні пейзажі, запальні рок-концерти, сауну і свіжу їжу з риби. Також серед сильних сторін Падасйокі жителі виділяють чистоту, безпеку і простоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особлива місія: жінка об'їхала 17 країн на велосипеді

Місто Канкун у Мексиці визнали найбільш залежним від туризму. За даними всесвітньої ради з туризму і подорожей, туристи приносять місту близько 49,6% його ВВП.

Зараз ви читаєте новину «Неймовірні краєвиди, розваги та затишок: фіни зробили унікальне місце з нічого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути