вівторок, 19 грудня 2017 14:05

Як підвищити шанси на отримання візи?

Як підвищити шанси на отримання візи?
Поради, як підвищити шанси на отримання візи до іноземних країн. Фото: shoppingpl.com

Міграційна політика низки країн по відношенню до громадян інших держав нерідко виражається в необхідності оформляти візу для в'їзду, незалежно від цілей візиту.

У міграційних органах одних держав візу отримати простіше, ніж в інших. До країн із суворими вимогами до в'їжджаючих громадян з країн СНД відносяться, наприклад, Великобританія і США. Як підвищити шанси на отримання візи в ці країни?

У першу чергу, необхідно ознайомитися з переліком документів, які подаються до контролюючого органу відповідної держави - як правило, до візового відділу консульства. Перелік документів може відрізнятися для різних країн, категорій громадян і цілей поїздки. Зібрати ці документи і правильно їх заповнити може бути непросто.

По-друге, варто подумати про переклад документів. У більшості випадків документи, які подаються для оформлення візи, необхідно перекладати на державну мову тієї країни, куди ви прямуєте. Відсутність перекладу або помилки в ньому значно знижують шанси на позитивну відповідь.

По-третє, слід відображати в документах тільки правдиву інформацію. Будь-які спотворення, недомовки або навпаки прикрашання ситуації можуть у результаті стати причиною відмови і навіть заборони для в'їзду в країну на тривалий термін.

Заздалегідь точно виріште для себе, на який термін і з якою метою ви плануєте в'їжджати в країну. Якщо ви помилитеся або надасте завідомо неправдиву інформацію - у вас будуть проблеми з отриманням візи або після повернення на батьківщину.

Нарешті, рекомендується збирати максимально повний пакет документів, включаючи довідки про доходи, родичів, рухоме і нерухоме майно. Робиться це для того, щоб гарантувати ваше повернення на батьківщину з точки зору візового центру країни, куди ви плануєте поїхати.

Нерідко отримати візу виявляється непросто, якщо не знати всіх нюансів цієї непростої справи. Ще складніше отримати візу після відмови, правильно визначивши причину негативної відповіді. Тому для підвищення шансів на успіх можна звернутися у фірми, які спеціалізуються на консультаційній допомозі, допомозі в зборі та підготовці документів, подачі їх в консульство і так далі. Послуги цих фірм, як правило, платні.

Допомогти в отриманні візи можуть профільні агентства, як Дольче Віта. Отримати детальну інформацію про їхні послуги ви можете за посиланням http://visy-schengen.com.ua/usa.

Зараз ви читаєте новину «Як підвищити шанси на отримання візи?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути