середа, 21 листопада 2007 17:41

У "ДіаВест-тур" замовляють поїздки по телефону

Мережа магазинів комп"ютерної техніки "ДіаВест" відкрила туристичне агентство "ДіаВест-тур".

— Ми розпочали з корпоративних поїздок для своїх співробітників, — розпровідає Наталя Толуб, 29 років, керівник PR-служби. — Потім замовляли путівки і для родичів. Керівництво компанії зрозуміло, що цей бізнес має хороші перспективи. Особливу увагу приділяємо подорожам до Сполучених Штатів та екскурсійним турам у Західну Європу, — продовжує Толуб. — Ціни пропонуємо нижчі за інших туроператорів приблизно на 5 відсотків. Бо офіси "ДіаВест-тур" розташовані в магазинах техніки, і ми економимо на оренді приміщень.

Директор "ДіаВест-тур", Наталія Новосад, 35 років, говорить, що туристичне агентство працює з відомими міжнародними операторами і пропонує поїздки до Європи та екзотичних країн.

— Плануємо, що постійні покупці техніки стануть нашими туристичними клієнтами, — веде далі Новосад. — Створимо інформаційну базу з даними людей. Зможемо без присутності замовника оформлювати документи для поїздок.

Власники дисконтної картки "ДіаВеста" зможуть отримувати 3% знижку на подорожі. Картка буде накопичувальна: кожна покупка путівки або комп"ютерної техніки додаватиме балів.

— Знижку на три відсотки зможе отримати будь-який пред"явник. Навіть якщо картка, наприклад, сусіда, — пояснює Наталя Толуб. — А от накопичувальною зможе скористатися лише власник.

Турагенція пропонує безкоштовну доставку путівок по місту. Людина, яка вже скористалася послугами агентства, зможе замовляти тури по телефону.

Зараз ви читаєте новину «У "ДіаВест-тур" замовляють поїздки по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути